Στη Πάτρα με ΕΣΚΑΗ τη Κυριακή οι παίδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της δράσης στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών της περιόδου 2015-16, στον οποίο μετέχει και η ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Η πρεμιέρα θα δοθεί, εκτός απροόπτου, τη Κυριακή στη Πάτρα με αντίπαλο την ΕΣΚΑΗ-το αρχικό πρόγραμμα περιελάμβανε ρεπό για την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ-ενώ τον όμιλο συμπληρώνουν ΕΣΚΑΒΔΕ, ΕΣΚΑΚ και ΕΣΚΑΣΕ.

Το πιθανότερο είναι πως τη Πέμπτη θα γίνει γνωστή η αποστολή με τους αθλητές που θα ταξιδέψουν τη Κυριακή στην Αχαΐα.

Ακολουθούν κάποια από τα σημαντικότερα σημεία της προκήρυξης της φετινής διοργάνωσης που εντάσσεται στα πλαίσια του αναπτυξιακού πρωγράμματος της ΕΟΚ…

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στον Α΄ Όμιλο, θα συναντηθούν μεταξύ τους ένας με όλους σε ένα γύρο. Οι αγώνες θα γίνουν σε μονές αγωνιστικές στην έδρα κάθε ομάδας, με μετακινήσεις των αντίπαλων ομάδων αυθημερόν. Ο ορισμός του κάθε αγώνα από την διοργανώτρια Ένωση (γηπεδούχο), θα πρέπει να γίνεται στην πλησιέστερη πόλη με την έδρα της αντίπαλης ομάδας, ώστε να αποφεύγεται η μεγάλη μετακίνηση.

Τα αμυντικά συστήματα που θα εφαρμόσουν οι ομάδες είναι ΄΄mantoman΄΄ και ΄΄mantomanpress΄΄. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εφαρμογή κάθε μορφής ζώνης και ΄΄ zonepress΄΄. Η διάρκεια της ομαδικής επίθεσης θα είναι 30΄΄. Οι αγώνες θα είναι διάρκειας 4 Χ 10 λεπτών.

 

ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες οι ομάδες υποχρεώνονται να πάρουν μέρος με επτά (7) αθλητές που γεννηθήκαν το έτος 2001 και πέντε (5) αθλητές που γεννήθηκαν το έτος 2002. Αν μια ομάδα δεν έχει τον συγκεκριμένο αριθμό αθλητών, μπορεί να χρησιμοποιεί περισσότερους από την μικρότερη ηλικία. Οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να χρησιμοποιούν όλους τους αθλητές το λιγότερο δέκα (10) λεπτά σε κάθε αγώνα.

Συγκεκριμένα τον αγώνα θα ξεκινήσουν πέντε αθλητές, οι οποίοι θα αντικατασταθούν από άλλους 5 στην υποχρεωτική διακοπή του αγώνα που θα γίνει μόλις συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Οι δύο αθλητές που απομένουν , θα συμμετάσχουν στο πρώτο δεκάλεπτο του α΄ ημιχρόνου. Κατά τη διάρκεια των δύο δεκάλεπτων του α΄ ημιχρόνου, και κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκάλεπτου του β΄ ημιχρόνου, δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση αθέλητων, παρά μόνο σε περίπτωση τραυματισμού, των οποίων θα επιβεβαιώσει ο Ιατρός του αγώνα.

Αν ο τραυματισμένος αθλητής, επανέλθει στον αγώνα, θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρώσει δέκα λεπτά συμμετοχής. Η κάθε ομάδα είναι υποχρεωμένη να προσκομίσει στην Τεχνική Επιτροπή, φωτοτυπίες δελτίων αθλητικής ταυτότητας, θεωρημένες από τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης ή της Τ.Ε.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΟΚ ΠΑΙΔΩΝ

Στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ θα συμμετάσχουν οι μικτές ομάδες ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ & ΕΚΑΣΘ και δύο μικτές ομάδες που θα επιλεγούν από τους Περιφερειακούς Προπονητές σε συνεργασία με τους Ομοσπονδιακούς, μετά τη λήξη της Α΄ Φάσης των αγώνων.

817 views
Top