Ήττα (71-35) της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στη Πάτρα από την ΕΣΚΑΗ

Την ήττα με σκορ 71-35(41-20ημιχρ.) γνώρισε η ομάδα του κλιμακίου Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, στο κλειστό του Απόλλωνα Πάτρας, τη περασμένη Κυριακή, σε αγώνα του πρωταθλήματος Μικτών ομάδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών και συγκεκριμένα του 1ου ομίλου στον οποίο μετέχουν ΕΣΚΑΗ και ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Οι απουσίες που υπήρχαν σε συνδυασμό με την εμφανή ανωτερότητα της ΕΣΚΑΗ, στην οποία αγωνίστηκαν κυρίως παίκτες του Προμηθέα και του Απόλλωνα Πάτρας, έφεραν και την ευρεία νίκη των γηπεδούχων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως την αποστολή συνόδευσε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και πρόεδρος του Αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ Γιάννης Κουτραφούρης.

ΕΣΚΑΗ (Κιτσούκαλης): Καψαμπέλης, Καρυδάκης 2, Παπανδρεόπουλος 4, Παπαφωτίου, Βλάσιος 11(1), Μαντζούκας 10, Γκάτζιος 4, Μιχαλόπουλος 12, Αδαμόπουλος 7, Καφέζας 6, Μοίραλης 11(2), Κυριακόπουλος 4

ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Γιαννακόπουλος, Βερβαινιώτης): Πετριμέας 4, Γιαννόπουλος 3(1), Χριστοφιλόπουλος 3, Χρονόπουλος, Μπουζαλάς 7, Καραγγελής 8, Διαμαντόπουλος 5, Γεωργούτσος, Τσολάκης, Δημητρόπουλος 5(1).

578 views
Top