Τελικοί σε Γαργαλιάνους και Βλαχιώτη

Δυο παιχνίδια- τελικοί, με φόντο κυρίως τη παραμονή, διεξάγονται τη Τετάρτη το απόγευμα, για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας ανδρών, σε Βλαχιώτη και Γαργαλιάνους αντίστοιχα.

Αρχικά, στις 5 μμ στο κλειστό του Βλαχιώτη και στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής, το Γύθειο υποδέχεται τον Ακάδημο Καλαμάτας και λίγο αργότερα (7.30)στους Γαργαλιάνους η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Τρίπολης για τη 19η αγωνιστική.

Το ματς για το Γύθειο αποτελεί την τελευταία ελπίδα κι αυτό γιατί με ήττα πολύ δύσκολα προλαβαίνει, στα παιχνίδια τα οποία απομένουν, να καλύψει τη διαφορά. Απουσίες θα υπάρχουν και πάλι (Κουράκος, Σαραντάκος, Γλετζάκος κ.α.) ωστόσο ο κ. Πρόκος θα έχει περισσότερες λύσεις. Όσον αφορά τον Ακάδημο, που θα παραταχθεί χωρίς τον Δημήτρη Κουτίβα και τον Αλέξη  Αλοίμονο, θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της 4ης θέσης αν και όλα θα εξαρτηθούν από τον αγώνα που ακολουθεί στη Μεσσήνη.

Η δεύτερη αναμέτρηση, που είναι τελικός και για τους δυο, στους Γαργαλιάνους αναμένεται με εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον… Ο τοπικός ΓΣΓ ζητά μόνο νίκη για να πλησιάσει στη σωτηρία, γνωρίζοντας πως οι αγώνες που ακολουθούν είναι εξαιρετικά δύσκολοι, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους Αρκάδες που βρίσκονται μάλιστα σε πιο δύσκολη θέση, κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού μαζί με το Γύθειο. Χωρίς απουσίες θα παραταχθούν οι δυο «μονομάχοι».

ΛΑΚΩΝΑΣ ΑΓΟΝΓ – ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ

 ΔΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ 17:00 ΔΟΥΒΡΗΣ Γ. – ΚΑΡΔΑΡΑΣ ΠΑΝ.

 

 ΓΣ ΓΑΡΓ/ΝΩΝ – ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΠ.

ΔΓ ΓΑΡΓ/ΝΩΝ 19:30 ΝΑΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡ. – ΡΙΖΟΣ ΠΕΤΡ.

522 views
Top