Το διπλό ελπίδας ζητά ο Απόλλωνας Τρίπολης στη Τέντα

Με τρία ματς ανοίγει η αυλαία της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α κατηγορίας ωστόσο μονάχα το ένα παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον και σε αυτό η «προσοχή» είναι μονόπλευρη καθώς ο Ακάδημος έχει μείνει εκτός play off.

Μιλάμε για τον αγώνα του καλαματιανού σωματείου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Τρίπολης, που γίνεται στη Τέντα, με τους Αρκάδες να θέλουν πάση θυσία το διπλό για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της σωτηρίας. Το κίνητρο των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με τις απουσίες του Ακάδημου (Πραμαγκιούλης, Αλοίμονος και ίσως ο Κουτίβας) καθιστά το ματς εξαιρετικά αμφίρροπο και δεν είναι τυχαίο ότι η προσοχή όλων και κυρίως των Γαργαλιάνων θα είναι στραμμένη σε αυτό.

Πύλος και Μεσσήνη παίζουν για να… παίξουν ωστόσο οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν μια ακόμη νίκη συνεχίζοντας να εντυπωσιάζουν, την ίδια ώρα που ο ΓΣΜ περιμένει τα ημιτελικά και τη Καλαμάτα όντας όμως πίσω με 2-0 ήττες.

Η Σαββατιάτικη δράση ολοκληρώνεται με τον αγώνα των Γαργαλιάνων κόντρα στη Καλαμάτα. Με νίκη των Τριφύλιων το συγκρότημα του Δημόπουλου σώζεται και μαθηματικά ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο Ακάδημος- Απόλλωνας αλλά η Μαύρη Θύελλα είναι το απόλυτο φαβορί και θα επιδιώξει να το αποδείξει και πάλι. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές…

ΑΠΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣ – ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΠ. ΤΕΝΤΑ 18:30 ΡΙΖΟΣ ΠΕΤΡ. – ΜΑΓΚΑΦΑΣ ΠΑΝ. ΤΣΕΤΣΕΝΕΚΟΣ Μ. – ΣΜΥΡΛΗ ΑΛΕΞ. – ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Μ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠ.

ΝΟ ΠΥΛΟΥ – ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΔΣ ΠΥΛΟΥ 16:00 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. – ΝΑΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡ. ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΣΩΤ. – ΤΣΕΚΑΣ ΕΥΣΤ.

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ – Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΔΣ ΓΑΡΓ/ΝΩΝ 19:00 ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. – ΝΑΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡ. ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΣΩΤ. – ΤΣΕΚΑΣ ΕΥΣΤ.

311 views
Top