Δαϊκλής - ΓΣ Χώρας 27-38: Πρώτη νίκη για την Χώρα της ...ποικιλίας σε αθλητές! (pics)

Σε ένα παιχνίδι μπάσκετ με «άρωμα» …διάφορων αθλημάτων, ο ΓΣ Χώρας νίκησε με 38-27 τον Δαϊκλή και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Έχοντας στις τάξεις του μεταξύ άλλων τους … ποδοσφαιρικούς Σταύρο Τσουλάκο, Ηλία Ηλιόπουλο, Επαμεινώνδα Τσέρτο, αλλά και τον βολεϊμπολίστα Δήμο Μπουσούνη, η Χώρα έφτασε στην νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που είχε στις τάξεις του μεταξύ άλλων, τον τενίστα Τάκη Καλογερόπουλο και τους «ποδοσφαιρικούς» Κώστα Παλαμάρα και Θοδωρή Σταθά!
Ο Τσουλάκος έκανε τα πάντα στο γήπεδο (ριμπάουντ, φοβερές άμυνες και δημιουργία), ο Ηλιόπουλος δημιουργούσε ρήγματα με την ταχύτητά του και σκόραρε (14π.) και η Χώρα άντεξε στις «ορέξεις» του Πλάγου (11π.) που ήταν όμως απελπιστικά μόνος στην επίθεση, με τον Δαϊκλή να γνωρίζει την 2η του ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.
10λεπτα: 6-5, 10-14, 20-26, 27-38
Διαιτητές: Αναστόπουλος – Νικητόπουλος
ΔΑΪΚΛΗΣ (Ξιάρχος): Καλογερόπουλος 3 (1), Αλεξόπουλος, Σαρρής, Πλάγος 11, Ρούτσης, Μέμμος 5 (1), Σταθάς 4, Δ. Κοκκίνης, Παλαμάρας, Π. Κοκκίνης 4, Σαραντόπουλος
ΓΣ ΧΩΡΑΣ (Τσερπές - Ζωγόπουλος): Ξυδέας 2, Αναστασόπουλος 2, Τσουλάκος 2, Μπουσούνης, Ηλιόπουλος 14, Γ. Ρούτσης 2, Β. Ρούτσης, Περάτος 6 (2), Μπεσής 4, Χαραλαμπόπουλος 3, Επ. Τσέρτος 2, Διον. Τσέρτος

831 views
Top