Οι δρόμοι που  οδηγούν στη Τέντα και η "εικόνα" που εξιτάρει

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στα μπασκετικά στέκια της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιθυμία του κόσμου να βρεθεί στο πλευρό της Καλαμάτας, στους τελικούς με τους Δρομείς Τρίπολης, βοηθώντας στο να προκύψει η πολυπόθητη άνοδος στη Γ εθνική.

Άλλωστε, από τη πρώτη στιγμή που το πλάνο δημιουργίας της μπασκετικής Θύελλας έλαβε σάρκα και οστά, δίνοντας άλλον αέρα στον χώρο του μπάσκετ, κάτι άλλαξε και το όνειρο της δημιουργίας ενός ισχυρού σωματείου, ικανού να σταθεί με αξιώσεις στις εθνικές κατηγορίες, πέρασε με επιτυχία και στον κόσμο που αγκάλιασε από την πλευρά του τη νέα προσπάθεια.

Δεν αποκλείεται να δούμε μια Τέντα «εκκωφαντικά» γεμάτη με πολλές εκατοντάδες κόσμου, φέρνοντάς μας στο μυαλό παλιές καλές εποχές του Ποσειδώνα. Αυτό άλλωστε επιθυμούν όλοι οι αγνοί φίλαθλοι από όποιο χώρο κι αν προέρχονται.

Κι εδώ μπαίνει και ο παράγοντας Μαύρη Θύελλα. Ο κόσμος της μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας του νομού μας που, ναι, είναι απογοητευμένος από τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της σεζόν και τον υποβιβασμό, έχει τη δυνατότητα να αφήσει το στίγμα του δίνοντας την επιπλέον ώθηση που χρειάζεται. Να δημιουργήσει την ωραία ατμόσφαιρα που έχει αποδείξει, έστω και σε κάπως διαφορετικά γήπεδα, ότι μπορεί να δημιουργήσει και να «ανοίξει μια νέα σελίδα» στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας αλλά και ολόκληρης της μπασκετικής Ελλάδας.

Η εικόνα και μόνο μιας Τέντας με πλήθος κόσμου και ανάμεσά τους και αυτούς τους ρομαντικούς αλλά και γεμάτο παλμό φιλάθλους είναι ικανή να …εξιτάρει.

815 views
Top