Ευχαριστεί τον (υπέροχο) κόσμο και βάζει λεωφορείο για Τρίπολη η Καλαμάτα BC

Λίγες μόλις ώρες μετά την ολοκλήρωση του 1ου τελικού και την εμφατική νίκη επί των Δρομέων Τρίπολης η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της Καλαμάτας, με ανακοίνωσή της, φρόντισε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στη Τέντα και βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως έχει ναυλώσει πούλμαν, για τον 2ο αγώνα που διεξάγεται το Σάββατο στις 7 μμ στη Τρίπολη. Πιο αναλυτικά…

«Το πρώτο βήμα για την άνοδο της ομάδας στη Γ εθνική έγινε και ρόλο σε αυτό έπαιξε ο κόσμος, που στάθηκε δυναμικά και μονάχα αθλητικά στο πλευρό της από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Η παρουσία του ήταν συγκλονιστική… Τους ευχαριστούμε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο και συνέβαλαν με τον τρόπο τους στο να έρθει η μεγάλη αυτή νίκη.

Έχει μείνει βεβαίως ένας ακόμη σταθμός για να ολοκληρωθεί το ταξίδι της ανόδου. Το Σάββατο διεξάγεται στη Τρίπολη, στις 7 μμ, ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να μας δώσει τίτλο και άνοδο και η ομάδα μας έχει ναυλώσει δωρεάν πούλμαν για τους φιλάθλους που θέλουν να είναι και εκεί ωθώντας την προς μια ιστορική νίκη.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6932076433(Μυλωνάς Βασίλης) και 6944691839(Καββαθέας Σωτήρης). Αναχώρηση το Σαββάτο 14-5-16 και ώρα 5:00 μμ από τη ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της Καλαμάτας μπροστά από το καφέ BLACK FOREST. Πάμε όλοι μαζί για ΚΟΥΠΑ μέσα στη Τρίπολη»

883 views
Ετικέτες
Top