Με τον πανίσχυρο Προμηθέα η πρεμιέρα για τους Παίδες της Καλαμάτα 80

Aρχίζει, σε λίγη ώρα στο Κιάτο, η δράση στον Β΄ Όμιλο της ημιτελικής Φάσης του 43ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων, στον οποίο μετέχει η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Καλαμάτα 80 που θα βρει στο δρόμο της τον πανίσχυρο Προμηθέα Πατρών (Ε.Σ.Κ.Α.Η), τη φιλόδοξη Δόξα Λευκάδας (Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.) και τον διοργανωτή Άρατο Κιάτου (Ε.Σ.Κ.Α.Κ.)‎.

Μεγάλο φαβορί των αγώνων ο Προμηθέας Πατρών, που δείχνει ικανός να φτάσει μακριά ζητώντας ακόμη και θέση στο βάθρο, όντας μάλιστα ο πρώτος αντίπαλος των «λύκων» στο ματς που ξεκινά στις 7 μμ.

Ο προπονητής του καλαματιανού σωματείου Αλέξης Κορογώνας πήρε στο Κιάτο τους παρακάτω αθλητές: Κατσαρέα, Βουγιούκο, Πετρόπουλο, Μπουγά, Τασόπουλο, Πουλουπάτη, Καρούτα, Λαμπρινό, Κονταργύρη, Μπούσιο, Ευτυχιάκο και Πατικόπουλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του ομίλου του Κιάτου:

ΣΗΜΕΡΑ 12/5 – 1η Αγωνιστική

ΑΟ ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 17:00

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 - ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 19:00

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/5 – 2η Αγωνιστική

ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΟ ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ 17:00

ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 19:00

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/5 – 3η Αγωνιστική

ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 10:30

ΑΟ ΑΡΑΤΟΣ ΚΙΑΤΟΥ - ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 12:30

Η ομάδα που θα κατακτήσει τη πρώτη θέση θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων (Final 6), που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα στο χρονικό διάστημα από 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2016 και στην οποία έχουν ήδη προκριθεί ο Πρωταθλητής Ε.Σ.Κ.Α. Α.Ο.Κ. Ακαδημία Αθηνών, ο Πρωταθλητής Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. Πανιώνιος ΓΣΣ, ο Πρωταθλητής Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης, ο Πρωταθλητής Ε.Σ.ΚΑ.Α.ΜΑ.Θ. και νικητής του Α΄ Επαρχιακού Ομίλου ΑΠΣ Ασπίς Ξάνθης και ο πρωταθλητής Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και νικητής του Γ΄ Επαρχιακού Ομίλου Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου (Ο.Φ.Η.).

421 views
Ετικέτες
Top