Τραπέζι της διοίκησης του Ευκλή στο αντρικό τμήμα Μπάσκετ (pics)

Διάχυτη ήταν η χαρά ανάμεσα στους ανθρώπους του Ευκλή για την επίτευξη του βασικού στόχου της παραμονής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ , στο τραπέζι που παρέθεσε η Διοίκηση του Συλλόγου στους αθλητές στην πιτσαρία «La Gustosa».
Η πορεία της ομάδας, ως νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία, θεωρήθηκε καλή γιατί κατάφερε να τερματίσει στην 7η θέση της τελικής κατάταξης με 8 νίκες και 14 ήττες ενώ η υπόθεση παραμονή είχε ήδη εξασφαλιστεί από τις αρχές του δεύτερου γύρου.
Ειδικότερα τιμήθηκε ο αρχηγός Νίκος Κλάπας για την δεκαπενταετή συνεισφορά του στην ανδρική ομάδα μπάσκετ που ξεκίνησε το 2003 όταν ο Ευκλής βρισκόταν στην Γ΄ κατηγορία. Ο Κλάπας ήταν παρών και πρωταγωνίστησε και στις δυο ανόδους , το 2005 στην άνοδο από την Γ’ στη Β’ κατηγορία καθώς και το 2015 που επιτεύχθηκε η άνοδος του Ευκλή στην Α’ κατηγορία.
Στο Νίκο Κλάπα παρέδωσαν, αναμνηστική πλακέτα ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κουτρούλης , αναμνηστικό δίπλωμα ο Έφορος του τμήματος μπάσκετ Χρήστος Λυμπερόπουλος καθώς του προσφέρθηκαν διάφορα δώρα από την Α’ αντιπρόεδρο Ελένη Οικονομοπούλου , τον Ειδικό Συνεργάτη του Δ.Σ. Γιώργο Τσόλκα και από τον προπονητή της ομάδας Ηλία Στακιά.
Τέλος η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά 2015-2016.

1465 views
Ετικέτες
Top