Συγχαρητήρια στους διεκδικητές... ευχαριστώ σε μέλη και Μητρόπουλο από το ΔΣ των διαιτητών

Σε ανακοίνωσή του και με αφορμή την ολοκλήρωση του συγκλονιστικού πρωταθλήματος της Α κατηγορίας, το ΔΣ του Συνδέσμου Διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου ευχαρίστησε τα μέλη του και συνεχάρη Καλαμάτα, Δρομείς αλλά και τον χορηγό του Συνδέσμου κ. Μητρόπουλο, που στήριξε έντονα τη φετινή διαδρομή των διαιτητών…

«Ο Σύνδεσμος διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, μετά και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την Α κατηγορία ανδρών της ένωσης μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ βάθους καρδίας όλα τα μέλη του για τη φετινή παρουσία τους σε όλα τα πρωταθλήματα.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τους δυο διεκδικητές του φετινού τίτλου της Α κατηγορίας. Στη Καλαμάτα b.c. ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας ανδρών της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου και στους Δρομείς Τρίπολης πολλά συγχαρητήρια για τη προσπάθεια, την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα τους. Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και ευχόμαστε-ελπίζουμε χρόνο με το χρόνο όλοι όσοι υπηρετούμε αυτό το χώρο (αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι, διαιτητές) να προσανατολιστούμε προς αυτή τη κατεύθυνση για το καλό του αθλήματος!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό του Συνδέσμου μας κ. Μητρόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του στη προσπάθεια του νέου Διοικητικού Συμβουλίου»

253 views
Top