Μια αγωνιστική σε Καλαμάτα BC και ένα μήνα σε Μυλωνά

Mια αγωνιστική ποινής, κεκλεισμένων των θυρών, από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν επιβλήθηκε στην ομάδα της Καλαμάτας, για τα όσα έγιναν στον 2ο τελικό της Α κατηγορίας, ενώ στον παράγοντα του καλαματιανού σωματείου Βασίλη Μυλωνά επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους ενός μήνα. Αναλυτικά…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στην συνεδρίαση της 23-05-2015, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αποφάσισε ομόφωνα, να επιβάλει:

1) Στον κ. ΜΥΛΩΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (Παράγοντα του σωματείου ΄΄Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ΄΄), ποινή απαγόρευσης εισόδου στον κύριο αγωνιστικό χώρο των γηπέδων, που αγωνίζεται οποιαδήποτε ομάδα του σωματείου του, διάρκειας ενός (1) μήνα, σύμφωνα με το άρθρο 85 παρ. 1, των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

Η παραπάνω ποινή του επιβλήθηκε διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Σ.Δ.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ, που διεξήχθη στις 14/05/2016, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε απειλητικά προς τον παίκτη Νο 6 (ΚΑΛΟΥΛΙ ΣΠΥΡΟ) της αντίπαλης ομάδας.

Ο χρόνος έκτισης της ποινής, υπολογίζεται από την ημερομηνία κοινοποίησης του εγγράφου έως της 24/06/2016.

2) Στο σωματείο ΄΄Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ΄΄ποινή μίας (1) αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών, από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Ανδρών, σύμφωνα με το αρθρ. 82 παρ. 2Γ1α των κανονισμών της Ε.Ο.Κ.

Η παραπάνω ποινή επιβλήθηκε διότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ των ομάδων Σ.Δ.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Σ.Κ. ΚΑΛΑΜΑΤΑ, που διεξήχθη στις 14/05/2016, φίλαθλοι του Συλλόγου, έριξαν μπουκάλια νερό, κέρματα και άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να διακοπεί τρεις φορές ο αγώνας και τέλος να διαταχθεί η εκκένωση της μίας κερκίδας που βρίσκονταν οι φίλαθλοι – οπαδοί της ομάδας, από τους Διαιτητές και την Αστυνομία.

Ο χρόνος έκτισης της παραπάνω ποινής, υπολογίζεται για τον αγώνα του Πρωταθλήματος Ανδρών, που θα αγωνίζεται η ομάδα τους, την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο, έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από το σωματείο και συγκεκριμένα οι δώδεκα αθλητές, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα ακόμη άτομα που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση.»

552 views
Ετικέτες
Top