Μας επιβεβαίωσε και...ανακοίνωσε Τσόπελα η διοίκηση του Ακάδημου

Μας επιβεβαίωσε η διοίκηση του Ακάδημου «ακολουθώντας» το προ ημερών ρεπορτάζ του «Sport365.gr» το οποίο έκανε λόγο για επερχόμενη συμφωνία με τον Φώτη Τσόπελα.

Πράγματι, πριν από λίγο η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την πρόσληψη του πρώην προπονητή του ΝΟ Πύλου, για την ανδρική ομάδα, αλλά και τη συγκρότηση του τεχνικού επιτελείου των Ακαδημιών που θα αποτελείται από τους Γ. Ροζακέα, Μ. Ροζακέα και Ζ. Πλατάνα. Αναλυτικότερα…

«To Δ.Σ του ΑΚΑΔΗΜΟΣ B.C βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει και να ανακοινώσει ότι μετά από διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την πρόσληψη του προπονητή Φώτη Τσόπελα ως προπονητή της ανδρικής ομάδας.

Έπειτα αποφάσισε ως <ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ> τον ΡΟΖΑΚΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟ και με προπονητές τους ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΛΑΤΑΝΑ - ΡΟΖΑΚΕΑ ΜΙΧΑΛΗ - ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΠΛΑΝΑ. Ο ΑΚΑΔΗΜΟΣ B.C πραγματοποιεί ανοικτές δοκιμαστικές προπονήσεις για όσους αθλητές θέλουν να ενταθούν στο παιδικό - εφηβικό - ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο <<ΤΕΝΤΑ>>. Το πρόγραμμα των προπονήσεων ξεκινά από 6/6/16 και ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΕΜΠΤΗ 20:30»

867 views
Ετικέτες
Top