ΑΠΟΛΛΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με Γεννιά  και...στηρίγματα τις "παλιοσειρές"

Mε τον Χρήστο Γεννιά θα πορευθεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας, ο Απόλλωνας Τρίπολης ωστόσο ο πετυχημένος τεχνικός θα έχει «μεγαλύτερα στηρίγματα» τούτη τη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 40χρονος τεχνικός θα έχει στο πλευρό του τον Παναγιώτη Παπαχαραλάμπους, που αναλαμβάνει χρέη βοηθού, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και ιδιαίτερα ενεργό τον Μάικ Καρνεζή. Ο τελευταίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια του» ωστόσο θα παραμείνει κοντά στην ομάδα της Τρίπολης λαμβάνοντας κάποιο νευραλγικό πόστο, ίσως αυτό του γενικού αρχηγού.

Εφόσον οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν και πάρουν επίσημη μορφή τότε θα είμαστε σε θέση να πούμε και περισσότερα όμως είναι βέβαιο πως ο Απόλλωνας ξεκινά ιδανικά τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Με βάση τις πηγές μας, αυτός θα περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα και ενσωμάτωση ταλαντούχων αθλητών του αρκαδικού μπάσκετ χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα γίνουν και προσθήκες έμπειρων παικτών εφόσον κριθεί απαραίτητο.

911 views
Top