Και πάλι για προπόνηση με την εθνική παίδων ο Μπαλής

Στο ΟΑΚΑ θα λάβει χώρα ακόμα μία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας Παίδων, για τους παίκτες που ανήκουν στο κλιμάκιο του Νότου, με τον 16χρονο πλέι μέικερ των Δρομέων Τρίπολης, Γιώργο Μπαλή, να δέχεται την πρόσκληση και πάλι.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με σχετική ανακοίνωσή της καλεί τους νεαρούς αθλητές των συλλόγων της Νότιας Ελλάδας να δώσουν το παρών στην προγραμματισμένη προπόνηση, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (15/06, 15.45) στο βοηθητικό κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι οι εξής...

Νίκος Αρσενόπουλος (BAC), Βασίλης Γάργαλης (Πρωτέας Β.), Θωμάς Ζευγαράς (Ολυμπιακός), Ιωσήφ Κοπακάκης (Πανιώνιος), Δημήτρης Μαργέλης (Ίκαρος Κ.), Περικλής Μπαζίνας (Απόλλων Π.), Γιώργος Μπαλής (Τρίπολη), Αλέξανδρος Προίσκος (BAC), Νίκος Ρογκαβόπουλος (Δούκας), Ανδρέας Ρουμελιώτης (Πανιώνιος), Βασίλης Τσακναρίδης (Πρωτέας Β.), Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Σακελλαρίου (Δούκας), Άρης Τσουργιάννης (Δούκας), Στέφανος Ψαρράς (Παναθηναϊκός), Γιάννης Χατζηβέρογλου (Ηλυσιακός) και Μανώλης Χατζηδάκης (Ίκαρος Κ.).

534 views
Top