ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ: Ο Χίος σε ανδρικό-εφηβικό, ο Μπεμπέτσος στις Υποδομές

Aλλαγή στο τεχνικό τιμ του ανδρικού τμήματος της ΑΕ Σπάρτης καθώς τη θέση του Παντελή Μπεμπέτσου, που θα είναι ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και του παιδικού, πήρε ο Στέφανος Χίος ο οποίος αναλαμβάνει και την εφηβική ομάδα του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μπεμπέτσος ηγήθηκε του ανδρικού τμήματος τα τελευταία χρόνια και ήταν αυτός που ανέβασε την ΑΕΣ στη μεγάλη κατηγορία.

Εδώ και περίπου δυο σεζόν ενσωματώθηκε στο τεχνικό επιτελείο ο ικανότατος και εξαιρετικός με τις μικρές ηλικίες Στέφανος Χίος, ο οποίος μετρά βεβαίως τεράστια εμπειρία από ανδρικές ομάδες-κυρίως Φιλαθλητικό και Σπαρτιατικό- και είναι αυτός που θα επιδιώξει να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για την «ήρεμη μετάβαση» στην επόμενη μέρα. H ανακοίνωση…

« Η διοικούσα επιτροπή της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗ B.C. ανακοινώνει την ανανέωση της εμπιστοσύνης της και ως εκ τούτου την συνέχιση της συνεργασίας της με τους προπονητές Παντελή Μπεμπέτσο και Στέφανο Χίο.

Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής και της παιδικής ομάδας για την νέα χρονιά θα είναι ο Παντελής Μπεμπέτσος.

Την αντρική ομάδα του συλλόγου καθώς και το τμήμα των εφήβων αναλαμβάνει ο Στέφανος Χίος.

Η Α.Ε.Σ. B.C. με μεγάλη χαρά καλωσορίζει στην οικογένεια της τον γνωστό Σπαρτιάτη αρχιτέκτονα κο Παναγιώτη Σαχάμη ο οποίος θα πλαισιώσει την διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης.»

485 views
Top