ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80: Προπονητικό camp στη Τέντα από 21-26 Ιουνίου

Προπονητικό camp για αθλητές-τριες μικρών ηλικιών διοργανώνει στη Τέντα, από 21 έως 26 Ιουνίου, η Καλαμάτα 80 με το συγκεκριμένο «ραντεβού» να δίνεται για 5η χρονιά, με αφορμή το κλείσιμο των υποχρεώσεων ακαδημίας και αγωνιστικών τμημάτων. Το δελτίο τύπου αναφέρει…

«Το τμήμα Μπάσκετ του Αθλητικού Ομίλου «Καλαμάτα 1980», για το κλείσιμο της φετινής σεζόν της Ακαδημίας του και των αγωνιστικών του τμημάτων, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά, προπονητικό πρόγραμμα βελτίωσης καλαθοσφαιριστών το χρονικό διάστημα από 21 έως 26 Ιουνίου στο Αθλητικό κέντρο ΤΕΝΤΑ στην Καλαμάτα για παιδιά από 6 έως 16 χρονών.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις (πρωί & απόγευμα) με στόχο τη βελτίωση στις βασικές δεξιότητες του αθλήματος.

Το προπονητικό επιτελείο του camp αποτελείται από τους πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο Μπάσκετ, Αβδάλα Δημήτρη ( κάτοχο διπλώματος FECC της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης), Κορογώνα Αλέξη , Πεφάνη Νικόλαο , Παυλή Αντώνη , Μάλαμα Σταυρούλα , που μαζί με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, Προπονητών ,Αθλητών , Επιστημόνων, θα διδάξουν στα παιδιά που θα συμμετάσχουν τα μυστικά του αθλήματος ταυτόχρονα πάντα με την ορθή παιδαγωγική κατεύθυνση.

Μέσα από αυτό τον προγραμματισμό που περιλαμβάνει επίσης διοργάνωση ημερίδων, τουρνουά δημοτικών σχολείων, ταξίδια ακαδημιών, τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου μας σημείωσαν και φέτος σημαντικές επιτυχίες.

Οι ομάδες των Παίδων και των Εφήβων κατέκτησαν τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και η ομάδα Μίνι την πρώτη θέση στον όμιλο της Καλαμάτας όπως και την περυσινή αγωνιστική περίοδο.

θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης και τους χορηγούς του CAMP τα Super Market Αφοί Μουργή και το ALMA SPORT που συνέχεια στηρίζουν την προσπάθεια μας».

255 views
Ετικέτες
Top