Καυστική ανακοίνωση  Ακάδημου: "Ύαινες, με αδηφάγες φιλοδοξίες κάτω τα χέρια"

Καυστική ανακοίνωση, προς διαφορετικές κατευθύνσεις, τις οποίες ωστόσο δεν κατονομάζει, απέστειλε η διοικούσα επιτροπή του Ακάδημου Καλαμάτας.

Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για «ύαινες», που θέλουν να «αρπάξουν τις σάρκες» του συλλόγου, οι οποίες βλέπουν τη προσπάθεια ως φυτώριο για τις «αδηφάγες μωροφιλοδοξίες τους» ενώ στο κλείσιμο γίνεται και αναφορά στις αγωνιστικές δράσεις της ομάδας. Πιο αναλυτικά…

«Συνεχίζουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς, σε πείσμα όλων όσοι μας θέλουν διαλυμένους για να αρπάξουν σαν «ύαινες» τις σάρκες του αθάνατου Ακάδημου.

Ο Ακάδημος δεν γυμνάζει απλώς τα παιδιά: Γεννά πρωταθλητές και παράγει πολιτισμό και αθλητικό ήθος. Κάποιοι θέλουν να βλέπουν την προσπάθειά μας σαν «φυτώριο» για τις αδηφάγες μωροφιλοδοξίες τους.

Συνεχίζουμε με υπερηφάνεια και γεμάτοι ενέργεια, πηγαίνοντας κόντρα στον καιρό και δίνοντας μάχη κατά της διαφθοράς συνειδήσεων.

Ανιδιοτελώς καταναλώνουμε χρόνο, χρήμα και φαιά ουσία, γιατί θέλουμε τα παιδιά μας ενεργούς και όχι παθητικούς πολίτες.

Εσείς γονείς που τιμάτε την ακαδημία μας και μας εμπιστεύεστε τα παιδιά σας αναγνωρίζοντας το κοινωνικό έργο που προσφέρουμε, να ξέρετε ότι στεκόμαστε αρωγοί και «φύλακες».

Να σας θυμίσουμε ότι συνεχίζουμε και φέτος το ετήσιο καλοκαιρινό προπονητικό πενθήμερο (camp) για παιδιά ηλικίας 8 -16 ετών στην Τέντα. Το πρόγραμμα ξεκινά από τη Δευτέρα 27/6 και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 1/7, ώρες 9-11 το πρωί και 7-9 το βράδυ.

Κλείνοντας, αναφέρουμε ότι η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε και μέχρι στιγμής έχουν ενταχθεί στον σύλλογό μας οι: Κριμιλής Χρήστος (ελεύθερος), Σαμπαζιώτης Διονύσης (ελεύθερος) και Στρατόπουλος Βασίλης (Πύλος), ενώ παραχωρήθηκαν οι: Σκοπέτος Άρης και Λουρμπέας Χρήστος.

Η αναζήτηση αθλητών συνεχίζεται, αφού και τη φετινή περίοδο οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί.

Τέλος, να ευχηθούμε στον αθλητή μας Γιώργο Πραμαγκιούλη καλή αποκατάσταση, εκφράζοντας την ελπίδα να τον έχουμε σύντομα και πάλι κοντά μας.

Με τιμή Η Διοικούσα Επιτροπή»

660 views
Top