ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ: Ανανέωσε ο Μουχτερός και πέντε... "εξελίξιμοι"

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον 37χρονο play maker Παναγιώτη Μουχτερό και με πέντε νεαρούς και εξελίξιμους αθλητές της ανακοίνωσε η διοίκηση του Λακωνικού Σπάρτης…

«Ο Λακωνικός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Πάνο Μουχτερό. Οι δύο πλευρές είχαν μία αποδοτική συνάντηση, συμφώνησαν σε όλα κι έτσι ο έμπειρος και παραγωγικός play maker θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Λακωνικού και την προσεχή σεζόν» αναφέρει αρχικά η ανακοίκνωση και κλείνει με τη παραμονή των νεαρών…

«Ο Λακωνικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με το Χρήστο Αγγουρά (2001), τον Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο (2000), το Mike Μπάχα (1999), το Σταύρο Ρηγάκο (2000) και το Λάμπρο Χριστοδουλάκο (2000).

Οι 5 νεαροί κι εξελίξιμοι παίκτες, οι οποίοι έχουν προσελκύσει τα βλέμματα ομάδων εντός κι εκτός Λακωνίας, κατόπιν έγκρισης των οικογενειών τους – μιας και δεν έχουν ενηλικιωθεί ακόμη – θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του Λακωνικού.

Αγγουράς, Θεοδωρόπουλος, Μπάχα, Ρηγάκος και Χριστοδουλάκος έχοντας ανδρωθεί στην ομάδα μας, θα συνθέσουν την επόμενη μέρα του Λακωνικού και ως εκ τούτου προπονητές και Διοίκηση έχουν ρίξει το βάρος τους στην αθλητική τους θωράκιση και την προσωπική τους ανάπτυξη.

Μάλιστα, αναφορικά με το ανδρικό τμήμα, ο coach Θανάσης Σκιαδάς προσανατολίζεται να τους δώσει αυξημένες αρμοδιότητες κι ευκαιρίες, ώστε σταδιακά να συνθέσουν το βασικό κορμό της ομάδας».

211 views
Top