ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ: Έκλεισε η σεζόν για την Ακαδημία του

Και τώρα ξεκούραση για το τεχνικό επιτελείο (Γιάννης Μπουγάδης), τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας του Φιλαθλητικού που έκλεισαν το προπονητικό πρόγραμμα, σήμερα Σάββατο 2 Ιουλίου, με το τελευταίο μπασκετικό ραντεβού της χρονιάς το οποίο πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του συλλόγου της Σπάρτης κ. Γεωργόπουλου, του γραμματέα κ. Τσαγγούρη αλλά κυρίως πολλών γονέων...

«Σήμερα Σάββατο 02-07-2016 στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο έγινε η τελευταία προπόνηση για την ακαδημία του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά καθώς και τους γονείς τους για την βοήθεια τους καθώς και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και τη φετινή χρονιά.

Ραντεβού το Σάββατο 03-09-2016 και ώρα 11''00. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Φιλαθλητικού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Φιλαθλητικός έδωσε μεγάλο χώρο και χρόνο στους μικρούς αθλητές του τη σεζόν που πέρασε, προωθώντας πολλά παιδιά από τις υποδομές του στο αντρικό τμήμα και μακάρι να μπορέσουν και οι υπόλοιπες ομάδες να ακολουθήσουν τα βήματα του.

289 views
Top