Μεγάλη εμφάνιση, μεγάλη νίκη για τους μικρούς του Ακάδημου. Αναλυτικό ρεπορτάζ από τον τελικό των Μίνι

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον τελικό του τουρνουά μίνι της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Ακάδημος Καλαμάτας που δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να επικρατήσει του Πελασγού Μεγαλόπολης με σκορ 40-23,μολονότι τα προγνωστικά έκαναν λόγο για ντέρμπι ειδικότερα μετά τη νίκη του συλλόγου της Αρκαδίας στον ημιτελικό επί της Καλαμάτα 80.

Ουσιαστικά το ματς ξεκίνησε πριν καν αρχίσει μιας και το καλαματιανό σωματείο επέβαλε πλήρως τον ρυθμό του και κυριάρχησε κοντά στο καλάθι, έχοντας παράλληλα τον αρχηγό του Ν. Καραγγελή σε σπουδαία ημέρα και από κοντά τους Κατσιαρίμπα, Σαραντόπουλο,Μπούτο.

Αξίζει πάντων να αναφέρουμε, προκειμένου να αναδείξουμε και την αξία του συλλόγου της Μεγαλόπολης, ότι από τους Αρκάδες οι 7 αθλητές παίζουν και την επόμενη χρονιά στο τουρνουά Μίνι.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ 23

ΑΚΑΔΗΜΟΣ 40

Διαιτητές: Τσιμπούρης, Καραμπάγιας

Δεκάλεπτα:4-16,9-29,17-36,23-40

ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Μανιάτη): Ασημάκης 3, Σκαρλής, Κυριακόπουλος, Τσιντώνης 9(1),Λιλής, Παναγιωτόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπαδόπουλος, Μικόλιας 2, Σταβαράκης 2, Δρακόπουλος, Καντέλης 7(1)

ΑΚΑΔΗΜΟΣ (Μπλάνας): Κατσαμπάνης, Βασιλόπουλος, Λάππας, Αλεξόπουλος 2, Αποστολόπουλος 2, Καραγγελής 15(1), Θεοδωρόπουλος 2, Κατσιαρίμπας 8, Σαραντόπουλος 6, Μπούτος 5(1).

522 views
Top