ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: Μεταγραφή με πλάνο...ανόδου με Μπούσι

Τη μεταγραφή που είχαμε «φανερώσει» και αποκαλύψει πριν από 20 περίπου μέρες, χωρίς να γνωστοποιήσουμε το όνομα του αθλητή, μολονότι μας ήταν γνωστό, ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του Σπαρτιατικού.

Ο λόγος για τον 23χρονο γκαρντ Ιωσήφ Μπούσι που προέρχεται από τον Πανερυθραικό και τη περυσινή χρονιά αγωνίστηκε με τη ΦΕΑ ΝΦ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, όπου και τον «είδαν» οι άνθρωποι του συλλόγου της Σπάρτης. Γίνεται σαφές ότι στόχος για τον Σπαρτιατικό δεν είναι άλλος από τον τίτλο και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Η ανακοίνωση…

«Σπαρτιάτης» ο Μπούσι

Το τμήμα μπάσκετ του Σπαρτιατικού ΓΣ ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του Ιωσήφ Μπούσι από την Φ.Ε.Α.

Η ομάδα έχει ως στόχο την επιστροφή στην Γ' Εθνική γι' αυτό κιόλας θέλει την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς.

Ο 23αχρονος γκαρντ που την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στη ΦΕΑ πλέον θα μεταβεί στην Σπάρτη με στόχο να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο ύψους 1μ.85εκ. καλαθοσφαιριστής ήταν δεύτερος σκόρερ της ΦΕΑ στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής με 283 πόντους. Φυσικά οι κινήσεις δεν σταματούν εκεί καθώς εξετάζονται παίκτες από τοπικές Ενώσεις και οι ανακοινώσει δεν σταματούν»

595 views
Top