ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: Προσέγγιση σε Βερβενιώτη για τον πάγκο...Όλα τα αγωνιστικά νέα

Την εύρεση του «διαδόχου» του Αργύρη Τσώνη, που θα συνεχίσει στις υποδομές του συλλόγου, αναζητούν οι διοικούντες του Σπαρτιατικού και το όνομα που ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Μιχάλη Βερβενιώτη.

Ο Αρκάς τεχνικός, που έχει εργαστεί κυρίως στα γυναικεία τμήματα της Άμιλλας Τρίπολης, μετρώντας αρκετές επιτυχίες, αλλά και στους Δρομείς Τρίπολης, δείχνει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για τον πάγκο του Σπαρτιατικού, χωρίς να αποκλείεται ωστόσο και κάποια διαφορετική εξέλιξη.

ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι πληροφορίες θέλουν το μεγαλύτερο μέρος του κορμού της ομάδας (Κάτσαρης, Παπαδάκος, Σταθάκος, Θεοδωρόπουλος, Δορλής, Αναγνωστάκος, Αργυρούλης, Κόρο κα) να έχουν ή να βρίσκονται κοντά στην ανανέωση διαμορφώνοντας μια εξαιρετική βάση για πρωταθλητισμό.

Στα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε και τη σπουδαία μεταγραφή του Ιωσήφ Μπούσι αλλά και την επιθυμία απόκτησης ενός φόργουορντ ή και διατήρησης στο ροστερ του Τζατζά.

Ειδικότερα για τη θέση του φοργουορντ, υπάρχουν σκέψεις προσέγγισης του Δημήτρη Σπυράκου-ίσως να έχει γίνει κιόλας-αλλά και πιθανότητα να προέρχεται ο παίκτης αυτός από άλλη περιοχή.

333 views
Top