Κοντά σε συμφωνία ανανέωσης Λύκοι Σπάρτης- Κουσούλης

Με γρήγορους ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στους Λύκους Σπάρτης που, μετά την άνοδο τους στην Β’ κατηγορία , προσπαθούν να σχεδιάσουν την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το ξεκίνημα του σχεδιασμού περιλαμβάνει, όπως είναι λογικό, την παραμονή του προπονητή ο οποίος και οδήγησε τον σύλλογο στην άνοδο, Γιάννη Κουσούλη, που σύμφωνα με πληροφορίες μας βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους διοικούντες των Λύκων.

Το πιθανότερο είναι ότι τη Δευτέρα θα έχει ξεκαθαρίσει και τυπικά το όλο θέμα καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα θα γίνει η τελική επαφή των δυο πλευρών.

ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ

Από κει και πέρα, οι συζητήσεις-συναντήσεις είναι αρκετές και αφορούν κάποιους έμπειρους παίκτες όπως οι Ηλίας Κασσάκος (Φιλαθλητικό), Άκης Νικολόπουλος (έχει αγωνιστεί 2012-2015 στην A’ κατηγορία της Μολδαβίας με την ομάδα της Soroca ) και Νικόλαρος Γιώργος, που έχει την εμπειρία της κατηγορίας αλλά και με αρκετούς νεαρούς αθλητές όπως οι Θωμάς Λαμπρινός (1999) και Παναγιώτης Ντολένγκα (2001).

Από Δευτέρα αναμένονται οι επίσης ανακοινώσεις που δεν αποκλείεται να περιλαμβάνουν και κάποια έκπληξη καθώς οι πληροφορίες μας θέλουν τους Λύκους να κινούνται για την απόκτηση έμπειρου play maker, που δεν αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, ικανού να δώσει σημαντικές βοήθειες στο νευραλγικό κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού.

732 views
Top