Ανακοίνωση αποδεσμεύσεων και μεταγραφών με... αιχμές από Μπουγάδη

Με ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα στο facebook ο προπονητής του Φιλαθλητικού Γιάννης Μπουγάδης γνωστοποιεί τις «παραχωρήσεις» παικτών του συλλόγου προς άλλα σωματεία της Σπάρτης και όχι μόνο και στέκεται στο πλάνο που ακολουθεί η ιστορική ομάδα ενώ αφήνει και αιχμές προς «κατευθύνσεις» που δεν κατονομάζει, φωτογραφίζοντας προφανώς όσους πλησίασαν αθλητές του Φιλαθλητικού. Αναλυτικά…

«Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ προχώρησε στις παρακάτω μεταγραφές-υποσχετικές...

ΠΡΟΦΥΡΗΣ-ΞΑΝΘΑΚΟΣ [ΛΑΚΩΝΙΚΟ]

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ [ΑΕΣ]

ΚΑΣΣΑΚΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΡΟΣ-ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΘΩΜΑΣ-ΜΠΟΥΖΟΥΚΑΣ-ΓΕΩΡΓΟΥΤΣΟΣ-ΝΤΟΛΕΓΚΑ-ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ-ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ [ ΛΥΚΟΙ]

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΣ [6ΑΣΤΕΡΟΣ]

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ» καμία αντίστοιχη βοήθεια.....

Παράλληλα απέκτησε 3 νεαρούς αθλητές, τους Κανελλόπουλο [2001] Τερζή [2002] Μαρούδα [2003].

Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε βάση στης υποδομές μας καθώς και στο αναπτυξιακό Μπάσκετ της πόλης προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό του αθλήματος δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να αγωνίζονται στο ανδρικό πρωτάθλημα (μια συνταγή δοκιμασμένη και επιτυχημένη από την ομάδα μας από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, όντας μάλιστα πρωταθλήτρια στην Β κατηγορία ανδρών).

Είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο μας να έχει αθλητές που την επόμενη χρονιά θα στελεχώνουν σε όλα τα τμήματα [ ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ-ΑΝΔΡΙΚΟ] σχεδόν όλες τις ομάδες της Σπάρτης και όχι μόνο.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους προαναφερόμενους καλή συνέχεια στις νέες τους ομάδες και φυσικά ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που είχα την ευκαιρία να είμαι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΣΥΜΠΑΙΧΤΗΣ-ΦΙΛΟΣ τους.

Τελειώνοντας θέλω να δώσω μια ΜΙΚΡΗ συμβουλή προς τους μικρούς αθλητές. Να έχουν προσωπική άποψη και γνώμη χωρίς να επηρεάζονται από ''ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ - ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ''.

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ»

826 views
Top