ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: Από βδομάδα οι ανακοινώσεις και... "βάρος" σε Μανιατάκο

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τη διοίκηση του Σπαρτιατικού για το «μέτωπο» της ενίσχυσης της ομάδας, ειδικότερα στις θέσεις των ψηλών, αλλά και τη συγκρότηση του τεχνικού τιμ σε ανδρικό τμήμα και υποδομές.

Οι ιθύνοντες της ομάδας φαίνεται πάντως να μην βιάζονται εξετάζοντας αρκετές επιλογές αθλητών, που αγωνίζονται κοντά στο καλάθι, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα δυνατό ρόστερ ικανό να φτάσει στη πολυπόθητη άνοδο.

Μεγάλο βάρος έχει πέσει στο να πείσουν τον Ηλία Μανιατάκο προκειμένου να συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του- δεδομένου ότι θεωρείται απαραίτητος στον σχεδιασμό λόγω της εμπειρίας και της εξαιρετικής αγωνιστικής του κατάστασης- κάτι που, για αρκετούς, μπορεί να κρίνει και τη συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Επιπλέον, συνεργάτες -δημοσιογράφοι της ομάδας από την Αθήνα που απαρτίζουν το γραφείο τύπου της, στήνουν την ιστοσελίδα της με πλούσιο υλικό προκειμένου να «μεταφέρουν» με ακρίβεια στοιχεία του σήμερα και του χθες στους πολυάριθμους φίλους του Σπαρτιατικού.

378 views
Top