Δ. Απέργης: "Γιατί κόβουν το μπασκετικό μέλλον του γιου μου;"

Σε επιστολή που απέστειλε ο πατέρας του αθλητή Παναγιώτη Απέργη, Δημήτρης Απέργης , στο «Kafeneio-Megalopolis.gr»,απευθύνει ερωτήματα και κατηγορεί την ομάδα του Κ.Ο.Μ. Πελασγού για το ότι δεν αφήνει τον 16χρονο γιο του να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα μπάσκετ.

Την επιστολή την έστειλε ο κ. Απέργης πριν 7 ημέρες περίπου και άμεσα κοινοποιήθηκε από το «Kafeneio-Megalopolis” στους υπεύθυνους της ομάδας μπάσκετ του Πελασγού περιμένοντας την δική τους άποψη , αλλά και στο Δ.Σ. της ομάδας του Πολυβίου...

«Γιατί κόβουν το μπασκετικό μέλλον του γιου μου;

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα συζητήσεων και άκαρπων διαπραγματεύσεων, ήρθε η ώρα να ενημερωθεί ο φίλαθλος κόσμος για τις πρακτικές και τους τακτικισμούς των ανθρώπων που δήθεν αγαπάνε το μπάσκετ και τα παιδιά μας !

Πριν από ένα χρόνο ο γιος μου Παναγιώτης Απέργης , αθλητής του Κ.Ο.Μ. Πελασγός, δέχτηκε πρόταση να αγωνιστεί με τα χρώματα του Αρκαδικού. Δόθηκε λοιπόν ως δανεικός αθλητής για μια αγωνιστική σεζόν (2015-2016) και με την υπόσχεση ότι εφόσον το θελήσει μπορεί να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα και την επόμενη χρονιά (2016-2017). Πράγματι η πρόταση έγινε και πάλι από την ομάδα του Αρκαδικού προς τον Πελασγό.

Μόνο που αυτή την φορά ζητήθηκαν ανταλλάγματα και μάλιστα υπέρογκα. Φυσικά ο Αρκαδικός απέρριψε τις απαιτήσεις του Πελασγού και ο Παναγιώτης βρέθηκε χωρίς μπασκετική στέγη , αφού δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην παλιά του ομάδα. Στο επόμενο διάστημα ήρθε και άλλη πρόταση από την Α.Ε.Μ. Πολύβιος.

Αυτή την φορά η δικαιολογία ήταν άλλη: «Δεν μπορούμε να διαλύσουμε την ομάδα δίνοντας παίκτες δεξιά και αριστερά…». Και αναρωτιέμαι, η ύπαρξη της ομάδας του Πελασγού εξαρτάται από την παρουσία του Παναγιώτη Απέργη; Τι νόημα έχει να κρατούν το δελτίο του από την στιγμή που το παιδί δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτή την ομάδα; Αντιθέτως θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Σημειωτέον ότι όταν κάποτε θέλησε να φύγει από τον Πολύβιο και να πάει στον Πελασγό, το δελτίο του δόθηκε μαζί με άλλων παιδιών και χωρίς ανταλλάγματα. Τελικά ένα 16χρονο παιδί θέλει να αθληθεί και να παίξει μπάσκετ, επειδή το αγαπάει και θέλει να καλλιεργήσει το ταλέντο του. Γιατί δεν το αφήνουν; Αφού δεν κατάφεραν να το κερδίσουν ψυχικά και συναισθηματικά, γιατί το κρατούν δέσμιο με ένα δελτίο;

Οι απαντήσεις δικές σας……

Δημήτρης Απέργης. Ένας απογοητευμένος πατέρας»

2075 views
Top