Ξεκίνημα για την ακαδημία του Ακάδημου

Mε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ακάδημου κάνει γνωστή την έναρξη των ακαδημιών του συλλόγου το προσεχές Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου…

«H Διοίκηση του ΑΚΑΔΗΜΟΣ BC ανακοινώνει με χαρά την έναρξη των ακαδημιών Μπάσκετ του συλλόγου για την περίοδο <> το Σαββατοκύριακο 3/9 και 4/9 στο κλειστό γυμναστήριο ΤΕΝΤΑ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του εναρκτήριου Σαββατοκύριακου οι μικροί αθλητές και αθλήτριες που επιθυμούν να ενταχθούν στις Ακαδημίες του Συλλόγου μπορούν να προσέλθουν οποιαδήποτε ώρα από τις 11:30 το πρωί έως 13:30 για την εγγραφή τους και την άμεση ένταξη τους στο κατάλληλο τμήμα.

Σκοπός των ακαδημιών που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια είναι να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών για το άθλημα του Μπάσκετ σε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα στις ακαδημίες του Συλλόγου τα παιδιά μέσα από υγιείς διαδικασίες και με την επίβλεψη και καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών και γυμναστών εκτός από την μύηση τους στον αθλητισμό αποκτούν πνεύμα ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας.

Τέλος η Διοίκηση, οι προπονητές και όλοι που βρίσκονται στην Οικογένεια του ΑΚΑΔΗΜΟΣ BC ευχόμαστε <<ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ»

183 views
Ετικέτες
Top