Ξεκίνημα, το Σάββατο, για την ακαδημία του Φιλαθλητικού

Ξεκινά, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, η δράση για μια εκ των κορυφαίων ακαδημιών στην ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, αυτή του Φιλαθλητικού Σπάρτης, με το ραντεβού να δίνεται στις 11 πμ στο κλειστό της Λακωνικής πρωτεύουσας…

«Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 ξεκινούν στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Σπάρτης οι εγγραφές και η προπονητική δράση της ακαδημίας BASKET του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ για την περίοδο 2016-2017.

Στόχος όλων μας είναι να διαδώσουμε την ηθική πλευρά του αθλητισμού, που ίσως να μην χρησιμεύει πάντα στο να κερδίσουμε ένα τίτλο, αλλά βοηθά στο να φτιάξουμε καλύτερους ανθρώπους και υγιείς φιλάθλους με σωστή νοοτροπία για το μέλλον.

Η σωστή εκμάθηση του αθλήματος από μικρή ηλικία.

Η ανάπτυξη μιας σωστής σχέσης του παιδιού με τον αθλητισμό.

Η ψυχαγωγία του μέσω ενός αθλήματος-παιχνιδιού.

Η σωστή διαπαιδαγώγησή του μέσα από τους κανόνες του αθλήματος και το πνεύμα του υγιούς αθλητισμού αλλά και μέσα από τη σχέση του με τους προπονητές, είναι μερικά από τα βασικά πιστεύω μας όσον αφορά το άθλημα.

Με γνώμονα τις επιτυχίες μας, αλλά και με την συνεχόμενη τροφοδότηση ομάδων της πόλης μας και όχι μόνο, με αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους αθλητές μας, συνεχίζουμε με αγάπη και μεράκι το αναπτυξιακό όραμά μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ στο τηλέφωνο 6976665836 ΜΠΟΥΓΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ- υπεύθυνος τμήματος ακαδημιών» αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

239 views
Top