ΑΟ ΘΟΥΡΙΑΣ: Επέστρεψε για να...εδραιωθεί στα "ψηλά" (φωτο)

Τη πρώτη συνάντηση της χρονιάς πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης, στο γήπεδο της Τέντας, ο ΑΟ Θουρίας που επιστρέφει, ύστερα από τρία χρόνια στη Β τοπική, στα «σαλόνια» της μεγάλης κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με στόχο να κάνει παραπάνω από εμφανή την αγωνιστική του παρουσία και να εδραιωθεί στο υψηλότερο μπασκετικά επίπεδο.

Άλλωστε στο, κοντινό είναι η αλήθεια, παρελθόν μας είχε συνηθίσει σε επιτυχίες και διακρίσεις, σε Α ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και κύπελλο και αυτό ακριβώς θέλει να πετύχει και πάλι.

Επιστρέφοντας στα της πρώτης συνάντησης, που είχε ανεπίσημο χαρακτήρα, περιελάμβανε το «καλωσόρισμα» της προέδρου Γιάννας Πετράκου και των μελών της διοίκησης Δημήτρη Φατούρου, Παναγιώτη Πράσινου καθώς επίσης και του προέδρου της τοπικής κοινότητας, Κωνσταντίνου Μιχαλόπουλου, που ως παλαιός αθλητής του ΑΟΘ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ομάδας… «Θέλουμε να λειτουργείται πρωτίστως ως οικογένεια, αυτό είναι το βασικό για εμάς.

Έχετε ταλέντο, πιστεύουμε στις δυνατότητές σας και είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να φέρεται την ομάδα ψηλά» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Πετράκου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Μπαλόπουλος, που παραμένει στο τιμόνι του συλλόγου για 6η σερί χρονιά, θα στηριχθεί στο καλό κορμό παικτών ο οποίος πέτυχε την άνοδο-αποχώρησαν από αυτόν μονάχα οι Σπυρόπουλος, Μαξιλάρας- δηλαδή στους Παλαμίδη, Αναστασόπουλο, Τσαβλή,Λιανό, Φρόνιμο, Γκουμένι, Παυλή, Στασινόπουλο, Γαρίνη, Χριστόπουλο (οι τέσσερις τελευταίοι απουσίαζαν δικαιολογημένα) και στους παίκτες οι οποίοι αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για τους Βασίλη Καλτσώνη (Αναγέννηση), Δημήτρη Σισίου( Καλαμάτα BC), Bασίλη Ζάγουρα (Άτλαντα), Σταύρο Μουραφέτη (ΓΣ Γαργαλιάνων).

1978 views
Top