Νωρίτερα η λήξη της Α κατηγορίας και... ελάχιστες οι διαφοροποιήσεις

Παρουσία εκπροσώπων των 10 εκ των 12 ομάδων της Α κατηγορίας-απουσίαζαν Δρομείς και Σπαρτιατικός-πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη(14/9), στα γραφεία της Ένωσης, η σύσκεψη της επιτροπής πρωταθλήματος(Κουτραφούρης, Ηλιόπουλος,  Βακαλόπουλος, Βεργινάδης, Δαμουράς) με τα σωματεία της «μεγάλης» κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ όπου και συζητήθηκε η νέα σεζόν και η διαμόρφωση των κανόνων του πρωταθλήματος.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά, θα γίνει το νέο πρωτάθλημα με τα σωματεία να αναλαμβάνουν εξολοκλήρου το οικονομικό «βάρος», δηλαδή διαιτησίες και οδοιπορικά.

Έγινε αναφορά στην ανάγκη εύρεσης λύσεων για τη βελτίωση του αγωνιστικού επιπέδου, τη μη ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων παικτών και τη παρουσία διπλωματούχων προπονητών στις ομάδες, είτε καθηγητές φυσικής αγωγής με ειδικότητα μπάσκετ είτε προπονητές της Γραμματείας Αθλητισμού.

Τέλος, ανακοινώθηκε η πραγματοποίηση της συνέντευξης τύπου των προπονητών, για 2η σερί χρονιά, κίνηση η οποία έφερε πέρυσι θετικά αποτελέσματα αλλά και η διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού αγώνα «All Star» στα τέλη του πρώτου γύρου με αθλητές από όλα τα σωματεία καθώς επίσης και η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το αργότερο στα μέσα Μαΐου.

Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα γίνουν τουλάχιστον δυο εμβόλιμες αγωνιστικές.

511 views
Top