Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες της ΑΕ Σπάρτη BC

Με κεντρικό σύνθημα το " ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ... ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΜΑΖΙ" ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες καλαθοσφαίρισης της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗ για τη χρονιά 2016-2017.

Με οδηγό το επιτυχημένο μοντέλο των τελευταίων χρόνων ο Παντελής Μπεμπέτσος και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν και αυτή τη χρόνια να μεταδώσουν στους νεαρούς αθλητές τα μυστικά της καλαθοσφαίρισης και να εμφυσήσουν στα παιδιά αρχές όπως η συνεργασία, ο σεβασμός ,η ομαδικότητα καθώς και η προσήλωση στην επίτευξη των στόχων πάντα μέσα από ένα ευχάριστο και δημιουργικό προπονητικό περιβάλλον.

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ B.C. έχοντας πλήρη επίγνωση της σημερινής κοινωνικής και οικονομικής πραγματικότητας προσκαλεί τους γονείς να της εμπιστευτούν για άλλη μια χρονιά την αθλητική και όχι μόνο διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους και υπόσχεται αρκετές εκπλήξεις.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές και τη λειτουργία των ακαδημιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Μπεμπέτσο Παντελή( 6972 264613) καθώς και με τον κ. Ηλία Πανάγο(6937 490613)

159 views
Top