Η διοίκηση του Ευκλή "τοποθετείται" για τα αγωνιστικά τμήματα

Με αφορμή την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του παιδικού τμήματος και τη συνέχιση του εφηβικού αλλά και την προσμονή έναρξης του ανδρικού, που σε λίγες ημέρες ρίχνεται στη μάχη της Α Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ η διοίκηση του Ευκλή Καλαμάτας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση… “Τελείωσαν οι αγώνες του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η παιδική ομάδα μπάσκετ του ΕΥΚΛΗ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πετυχαίνοντας άλλη μια νίκη κόντρα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Καλαμάτας , αυτή τη φορά, στο κλειστό της Τέντας με σκορ 50 – 54. Σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο ΕΥΚΛΗΣ ήταν μπροστά στο σκορ , μάλιστα δυο φορές είχε διαφορά πάνω από δέκα πόντους αλλά και στις δυο περιπτώσεις δεν κατάφερε να την κρατήσει αφού οι μικροί του Παναθηναϊκού Καλαμάτας, κυρίως με τρίποντα, μείωναν και απειλούσαν για τη νίκη.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο , οι μικροί αθλητές του ΕΥΚΛΗ πανηγύρισαν την δεύτερη νίκη που πέτυχαν στο πρωτάθλημα αλλά τα παιδιά και των δυο ομάδων χάρηκαν ένα ωραίο παιχνίδι μπάσκετ το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της Τέντας.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα παίδων Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Ευκλής : 1ο 15 - 18 2ο 14 – 13 3ο 12 – 16 και 4ο 09 – 07 .

Οι πόντοι των παικτών του ΕΥΚΛΗ. Χασανάκος Αναστ. , Χασανάκος Ηλίας 3 (1τρ) , Μανωλάκης Παναγ. 14 , Σπυρόπουλος Νικήτας 4 , Καράμπελας Ιωαν. 3, Θωμόπουλος Γεωρ. , Σπηλιώτης Ιωαν. 2 , Βασιλόπουλος Ευστ. 6 (1τρ) , Φασουλής Αποστ. 22, Πάνιας Παν. Και Αναστασόπουλος Δημ.

Το Δ.Σ. του Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗ θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στον προπονητή κ. Ηλία Στακιά και στους μικρούς αθλητές της παιδικής ομάδας του Συλλόγου για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλαν στην κατάκτηση της 5ης θέσης (ανάμεσα σε 10 ομάδες) στην τελική κατάταξη του Πρωθλήματος Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Α’ Όμιλος Καλαμάτας).

Δεδομένου ότι ο Σύλλογος συμμετέχει για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα των μικρών κατηγοριών , το μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας αλλά και τις λιγοστές ώρες προπονήσεων που έχουν δοθεί στις Ακαδημίες στο κλειστό της Τέντας αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας. Τέλος η εφηβική ομάδα του ΕΥΚΛΗ συνεχίζει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το επόμενο Σάββατο 7-11-2015 στο κλειστό της Τέντας απέναντι στον Ακάδημο στις 20:00 ενώ η ανδρική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς της Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που ξεκινά στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Ευκλής αγωνίζεται ως νεοφώτιστος στην κατηγορία αυτή με στόχο την παραμονή. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η ανδρική ομάδα δίνει μια σειρά φιλικών αγώνων. Το τελευταίο φιλικό ήταν στην Μεσσήνη με την ομώνυμη ομάδα το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 όπου ο ΕΥΚΛΗΣ είχε θετική αγωνιστική εικόνα.

Οι προπονήσεις των Ακαδημιών του ΕΥΚΛΗ συνεχίζονται και γίνονται κάθε Σάββατο 08:30 – 09:30 το πρωί , Κυριακή 08:30 – 09:30 το πρωί και Δευτέρα 20:30 -22:00 στο κλειστό της Τέντας αλλά και Τετάρτη 17:45 – 19:45 , Παρασκευή 17:45 – 19:45 στο ανοικτό γήπεδο στο ποτάμι. Πληροφορίες για εγγραφές στα τηλέφωνα 6936780144 (Έφορος Τμήματος Μπάσκετ: Χρήστος Λυμπερόπουλος ) και 6947006353 (Προπονητής : Ηλίας Στακιάς).»

178 views
Top