«Μελανόλευκο» όραμα με το βλέμμα στα μεγάλα σαλόνια!

Το όραμα της, επιδίωξης, παρουσίας στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Μπάσκετ μιας ομάδας που θα εκπροσωπεί το νομό παρουσίασε σήμερα το βράδυ (07/11) η μπασκετική «Μαύρη Θύελλα» σε έναν πανέμορφο χώρο, με εξαιρετική ατμόσφαιρα, του ξενοδοχείου «Horizon Blu».
Παρουσία παλιών και νέων αθλητών της ομάδας αλλά και του μεσσηνιακού μπάσκετ γενικότερα, της διοίκησης, των ήδη πολλών φίλων που έχει αποκτήσει η Καλαμάτα αλλά και παραγόντων άλλων σωματείων η νεοσύστατη ομάδα (πρώην Παναθηναϊκός Καλαμάτας) πρόβαλλε τους στόχους που έχει θέσει τόσο για την νέα σεζόν όσο και μακροπρόθεσμα, ενώ παρουσίασε και το πώς πάρθηκε η απόφαση για την δημιουργία της ομάδας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και μίλησε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Γιάννης Κουτραφούρης και επίσης εκ μέρους της Ένωσης εδωσαν το παρών οι Παναγιώτης Μάλαμας (αντιπρόεδρος), Νικήτας Βεργινάδης, Χρήστος Δαμουράς, Σπύρος Ηλιόπουλος και Γιάννης Κυριακόπουλος (πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ).
Οι άνθρωποι της Καλαμάτας παρουσίασαν το πλάνο που έχουν θέσει και που δεν είναι άλλο από την παρουσία και εδραίωση της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες με την άνοδο του συγκεκριμένου αθλητικού πλαισίου.
Ευχαρίστησαν την δημοτική αρχή και τον κόσμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας που αγκάλιασε το εγχείρημα αυτό και ζήτησαν την στήριξη των υπόλοιπων σωματείων.
Για την ιστορία, η διοίκηση της Καλαμάτας η οποία σύσσωμη παρευρέθηκε στην εκδήλωση αποτελείται από τους: Ηλίας Κάτσαρης (πρόεδρος), Θανάσης Μακαρούνης (αντιπρόεδρος), Γιώργος Γεωργακίλας, Τίμος Πρίφτης, Αντώνης Κούτρης, Νίκος Μπαλόπουλος, Διονύσης Σπάλλας, Βασίλης Μυλωνάς, Γιώργος Χρονόπουλος
Επίσης, παρουσιάστηκε το τεχνικό επιτελείο που αποτελείται από τους Θοδωρή Γιαννακόπουλο (1ος προπονητής) και Αντώνη Κούτρη (βοηθός – συνδετικός κρίκος με την διοίκηση).
Ακολούθησε η παρουσίαση της φανέλας που θα φορά η ομάδα στην νέα περίοδο, μια μελανόλευκη και μια άσπρη φανέλα τις οποίες παρουσίασαν οι Βαγγέλης Γαρίνης (παλαιότερος αθλητής της ομάδας) και Δημήτρης Τσικούρης (νέα μεταγραφή).
Αμφότεροι μίλησαν και ζήτησαν την στήριξη του κόσμου, ενώ τόνισαν πως θέλουν η ομάδα να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Νομό μας.
Έπειτα έγινε η παρουσίαση του ισχυρού για τα δεδομένα της κατηγορίας ρόστερ, που αποτελείται από τους εξής αθλητές: Βαγγέλης Γαρίνης, Παναγιώτης Γερμανός, Γιάννης Αναστασόπουλος, Γιάννης Σταθάκης, Γιάννης Μεϊμετέας, Παναγιώτης Τσαφόλιας, Δημήτρης Σίσιου, Στάθης Σπηλιώτης, Παναγιώτης Τσέκας, Γιώργος Γιαννουκάκης, Δημήτρης Τσικούρης, Σπύρος Γεωργανάς, Γιάννης Φωτάκης, Λεωνίδας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Παθιάκης, Λεωνίδας Κούτρης, Κώστας Σιδέρης, Χριστόφορος Κριμίλης, Κώστας Ζυγουράκης,

1037 views
Top