Η διαδρομή των μικρών "Λύκων" στο ΣΕΦ

Με περισσότερα από 100 άτομα, αθλητές- αθλήτριες και συνοδούς ταξίδεψε η αποστολή της Α.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1980 την Κυριακή που μας πέρασε 08-11-2015, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου και έπαιξε φιλικά παιχνίδια με τα τμήματα υποδομής του τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης και περυσινού πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακού.

Την αποστολή υποδέχτηκε ο υπεύθυνος προπονητής των τμημάτων υποδομής και ακαδημιών του Ολυμπιακού κ. Κεραμέας Νίκος , ο προπονητής της παιδικής του ομάδας κ. Χρυσανθόπουλος Γιάννης και ο τεχνικός σύμβουλος των τμημάτων υποδομής και παλαιός διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού κ. Καμπούρης Αργύρης.

Το πρόγραμμα για τους «λύκους» ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί στα βοηθητικά γήπεδα του Σ.Ε.Φ με την ομάδα προμίνι του Συλλόγου, με προπονητή τον κ. Κορογώνα, να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα, στις 12.30 η αποστολή του Συλλόγου παρακολούθησε τον αγώνα της Α1 κατηγορίας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ και οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τις μπασκετικές τους παραστάσεις και να δουν να αγωνίζονται στην ομάδα του Λαυρίου ο Σάκης Γιαννακόπουλος ,αθλητής που προέρχεται από τις υποδομές του συλλόγου και ο Γιώργος Μπάκας, αρχηγός της ομάδας επί σειρά ετών.

Μετά τη λήξη του αγώνα, η αποστολή επέστρεψε στα βοηθητικά γήπεδα του Σ.Ε.Φ , με την ομάδα μίνι του Συλλόγου να αγωνίζεται με την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Επίσης μετά από πρόσκληση του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου κ. Αβδάλα Δημήτρη βρέθηκαν κοντά στους μικρούς αθλητές ο κόουτς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του ΛΑΥΡΙΟΥ Σάκης Γιαννακόπουλος και Γιώργος Μπάκας .

Μίλησαν στους αθλητές για τον επαγγελματικό αθλητισμό ,την προσπάθεια που απαιτείται για την καταξίωση στο χώρο του αθλήματος ,τον συνδυασμό των μαθητικών υποχρεώσεων με τις προπονήσεις και κλείνοντας υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί τους με μεγάλη χαρά. Σε αυτή την ανταποδοτική λογική χτίζεται η Ακαδημία της Καλαμάτα΄80 και επιφυλάσσεται ακόμη μεγαλύτερη συνέχεια.

237 views
Top