Ανακοινώθηκε η συμφωνία ΕΣΑΚΕ - ΕΡΤ

 

Οι 11 από τις 14 ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ βρήκαν τηλεοπτική «στέγη» στην ΕΡΤ, αφού τα μέλη του ΕΣΑΚΕ έκαναν δεκτή την προσφορά της δημόσιας τηλεόρασης και προχώρησαν και στις επίσημες ανακοινώσεις.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία ΕΣΑΚΕ - ΕΡΤ δεν συμπεριλαμβάνει τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού Superfoods, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αφού οι τρεις ομάδες έχουν συμβόλαιο με την «Cosmote TV». Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ επιστρέφει στο τηλεοπτικό «σπίτι» του.

Μετά τη συμφωνία μεταξύ ΕΡΤ και ΕΣΑΚΕ, η δημόσια ραδιοτηλεόραση εξασφάλισε τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων των 11 ομάδων της STOIXIMAN.GR Basket League (Άρης, Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Κολοσσός H Hotels, Κόροιβος, Κύμη, Λαύριο, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Προμηθέας, Ρέθυμνο Cretan Kings και Τρίκαλα Bc Aries) για την αγωνιστική περίοδο 2017- 2018.

Ο ΕΣΑΚΕ και η ΕΡΤ συμφώνησαν να έχουν συνεχή συνεργασία στις νέες προοπτικές που προσφέρονται για την προβολή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και του μπάσκετ γενικότερα, καθώς και στο παρελθόν η δημόσια ραδιοτηλεόραση είχε συμβάλει καθοριστικά στην εξάπλωση του αθλήματος σε πανελλαδικό επίπεδο. Με τη νέα συμφωνία μεταξύ ΕΣΑΚΕ και ΕΡΤ, η STOIXIMAN.GR Basket League θα μπαίνει ξανά σε κάθε ελληνικό σπίτι μέσω της δημόσιας τηλεόρασης».

 

250 views
Top