Καλαμάτα 80: Ικανοποίηση Κορογώνα από την εικόνα των πρώτων φιλικών και... αναζήτηση ψηλού

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά τα οποία έδωσε στο πλαίσιο του τουρνουά του Ηλυσιακού έμεινε ο τεχνικός της Καλαμάτα 80 Αλέξης Κορογώνας, με τον 36χρονο τεχνικό να ζητά πάντως μεγαλύτερη προσπάθεια στο υπόλοιπο της προετοιμασίας των «Λύκων»…

«Ήταν μια σειρά από τρία δυνατά φιλικά παιχνίδια, με ισχυρές ομάδες, στην οποία είχαμε τη δυνατότητα να τσεκάρουμε το βαθμό ετοιμότητας μας και να διορθώσουμε κάποια κομμάτια που χρειάζεται. Όλοι οι παίκτες συμμετείχαν και στα 3 φιλικά δείχνοντας ότι βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Θέλουμε ωστόσο περισσότερη δουλειά και προσπάθεια για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο» μας δήλωσε ο κ. Κορογώνας που θα δει την ομάδα του να δίνει δυο φιλικά εντός των επόμενης εβδομάδας. Αρχικά, τη Πέμπτη, εκτός απροόπτου, με τον ΓΣ Μεσσήνης και κατόπιν, τη Κυριακή, με τον Έσπερο Πάτρας στη Τέντα.

Μέσα σε όλα τα άλλα, το καλαματιανό σωματείο συνεχίζει την αναζήτηση του παίκτη ρακέτας που τόσο πολύ επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας του ο κ. Κορογώνας με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν ωστόσο και τις πιθανότητες για εύρεση κάποιας εξαιρετικής περίπτωσης να μειώνονται.

488 views
Top