Τα ηνία του Σπαρτιατικού στον Αργύρη Τσώνη

Την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας με τον Ιωάννη Νάνο εξέδωσε ο Σπαρτιατικός ΓΣ πριν από λίγα λεπτά.
Ο πρώην πλέον προπονητής της Λακωνικής ομάδας αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες μέρες μετά το άσχημο ξεκίνημα του Σπαρτιατικού στην Γ΄ Εθνική (1 νίκη – 7 ήττες και τελευταία θέση) και την θέση του θα πάρει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Αργύρης Τσώνης, ο οποίος ανέβασε τον Σπαρτιατικό πέρσι από την Α΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σπαρτιατικού:
«Ο Σύλλογος του ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΥ Γ.Σ. επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή κ. ΙΩΑΝΝΗ ΝΑΝΟ για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας.
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας, ο κ. Νάνος, εργάστηκε σκληρά και προσέφερε τις γνώσεις και το χρόνο του για τη δημιουργία μιας αξιόπιστης και ισχυρής ομάδας που να μπορεί να σταθεί με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Δυστυχώς οι υπάρχουσες συγκυρίες δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της συνεργασίας μας. Αυτό όμως δεν ακυρώνει ούτε μειώνει την εκτίμηση μας προς το πρόσωπο του κ. Νάνου τόσο σαν εξαιρετικό προπονητή αλλά και σαν υπέροχο άνθρωπο.
Τέλος, ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά και εύχεται στον κ. Νάνο καλή συνέχεια σε κάθε τομέα, προσωπικής και επαγγελματικής ενασχόλησης.
Νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο κ. Τσώνης, πρώην βοηθός του κ. Νάνου και παλαίμαχος αθλητής του συλλόγου, που πέρσι, μαζί με του αθλητές της ομάδας μας, οδήγησε το σύλλογο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ»

215 views
Top