Καλαμάτα BC: Μεγάλα ονόματα στο 2ο Summer camp για παιδιά 8-18 ετών

Μεγάλα ονόματα του μπάσκετ θα βρεθούν και φέτος στο καλοκαιρινό καμπ που θα διοργανώσει η Καλαμάτα BC, στο κλειστό της Παραλίας από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου.

Στο πλευρό του προπονητικού τιμ των μελανόλευκων θα βρίσκονται ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που δημιούργησε το «θαύμα» της Κύμης στην Basket League, ο Θανάσης Γιαπλές, προπονητής με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, αλλά και στο εξωτερικό και ο Γιώργος Βελισσαράκος, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ και άλλοτε βοηθός στον Παναθηναϊκό.

Επίσης, τα “φώτα” τους νεαρούς αθλητές θα δώσουν ο διακεκριμένος Μεσσήνιος αθλητής και επί πολλών ετών αρχηγός του Λαυρίου, Σάκης Γιαννακόπουλος, καθώς και ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος, ο οποίος φέτος στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό στο Πανελλήνιο Εφήβων

Η ανακοίνωση της Καλαμάτα BC, αναφέρει:

«Στη συμπλήρωση τριών χρόνων λειτουργίας της, η Kalamata B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για το γεγονός της διοργάνωσης του 2ου Kalamata B.C. Camp στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, μεταξύ 26 και 30 Ιουνίου, καθημερινά από τις 8:30 έως τις 13:30. Τις αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να τις προμηθευθείτε εώς τις 20 Ιουνίου από τα καταστήματα COSMOS και Bookmark.

Οι συμμετέχοντες, ηλικίας 8 έως 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία της εμπειρίας με ολοκληρωμένη άθληση στο εν λόγω πενθήμερο, λαμβάνοντας συμμετοχή όχι μόνο σε προπονήσεις, αλλά παράλληλα σε ατομικούς διαγωνισμούς και ομαδικά παιχνίδια, με τη «σφραγίδα» του υπεύθυνου του camp και υπεύθυνου των ακαδημιών μας, Βασίλη Κονταργύρη, και με τη βοήθεια του έμπειρου επιτελείου μας από προπονητές (Αντώνης Κούτρης, Τίμος Πρίφτης), ιατρούς (Κέντρο Αποκατάστασης ΔΙΑΠΛΑΣΗ), γυμναστές (Γιώργος Κουλιέρης, Κώστας Αθανασόπουλος), φυσιοθεραπευτή (Δημήτρης Τσικούρης) και διατροφολόγους (Γαζούλη Αρ., Πετρακόπουλος Ι.).

Στο πλευρό τους, θα βρίσκονται ο Βασίλης Μπρατσιάκος, που δημιούργησε το «θαύμα» της Κύμης με τελευταία επιτυχία την περσινή παραμονή στην Basket League, ο Θανάσης Γιαπλές, προπονητής με εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, καθώς και εκτός συνόρων, κατακτώντας double στο Κατάρ με την Αλ Ραγιάν, στο πλευρό του Στέργιου Κουφού, και ο Γιώργος Βελισσαράκος, τρεις φορές πρωταθλητής Ελλάδας με τη γυναικεία ομάδα του Σπόρτιγκ και άλλοτε βοηθός στον Παναθηναϊκό. Την χρονιά αυτή, θα έχουμε άλλες δύο σημαντικές παρουσίες. Πρόκειται για το διακεκριμένο Μεσσήνιο αθλητή και επί πολλών ετών αρχηγό του Λαυρίου, Σάκη Γιαννακόπουλο, καθώς και για τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο, ο οποίος φέτος στέφθηκε πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό στο Πανελλήνιο Εφήβων.

Σας περιμένουμε στο Δημοτικό Στάδιο για μία ξεχωριστή εμπειρία!». #kalamatabc #μπες_κι_εσύ_στο_παιχνίδι”

 

 

385 views
Top