Στο τοπικό της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ο Αρκαδικός... "Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί"

Όπως ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα, ο Αρκαδικός δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ εκεί όπου επιστρέφει μετά από πάρα πολλά χρόνια και μετά από λαμπρή διαδρομή στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση των Αρκάδων τα «λέει όλα»…

«Την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 η ομάδα μας αγωνίστηκε και πάλι κανονικά στο πρωτάθλημα της Α'2 Εθνικής Κατηγορίας, πάλεψε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά τελικά δεν κατάφερε να παραμείνει σε αυτή.

Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους αυτούς που μπορούσαν να βοηθήσουν αλλά δεν το έπραξαν σεβόμενοι όμως την επιλογή τους.

Τέλος θέλουμε να υποσχεθούμε ότι ο Αρκαδικός θα συνεχίσει να υπηρετεί την ιδέα του αθλητισμού και ειδικότερα το Ελληνικό Μπάσκετ με όλες του τις δυνάμεις, θα προσπαθεί πάντοτε για την ανάπτυξη του με συνέπεια και αξιοπρέπεια και να είστε σίγουροι ότι όταν δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες, ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ θα επιστρέψει πιο δυνατός και ακόμη πιο ψηλά»

597 views
Top