Περισσότερα από 300 παιδιά στο τουρνουά 3Χ3 της Καλαμάτας (φωτο)

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ και παιχνίδι πέρασαν τα παιδιά στην Καλαμάτα και στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου με το τουρνουά MILKO 3X3.

Στα δύο τουρνουά αγόρια και κορίτσια ακολούθησαν το μότο του MILKO «ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ», το οποίο ενσαρκώνεται ιδανικά μέσα από τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του, ενθαρρύνοντας τους νέους να κυνηγήσουν το όνειρό τους με ψηλά το κεφάλι.

Στο τουρνουά που φιλοξενήθηκε στην Καλαμάτα πήραν μέρος 324 παιδιά να αγκαλιάζουν το μπάσκετ. Νικητές στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών ήταν ο Χρήστος Χρονόπουλος (Δημοτικό) και ο Θοδωρής Πέτσης (Γυμνάσιο – Λύκειο) και σε αυτόν των τριών πόντων οι Ιωήλ Κουλιέρης και Ορέστης Λιάκας (Δημοτικό) και Σπύρος Πετριμέας (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Σημαντική ήταν η βοήθεια από τον σύνδεσμο διαιτητών Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου, ενώ συμμετείχαν και δύο ομάδες ΚΔΑΠ ΜΕΑ Δήμου Καλαμάτας. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Γιάννης Κουτραφούρης μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, ο Στάθης Σταθόπουλος (Δημοτικός Σύμβουλος) και από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ οι Σταύρος Κουκάκης, Χρήστος Δαμουράς, Νικήτας Βεργινιάδης, ενώ το «παρών» έδωσε και ο περιφερειακός προπονητής, Δημήτρης Αβδάλας.

 

 

340 views
Top