Καλαμάτα BC-Κηφισιά 68-60: Ήταν εξαιρετική, έκανε την πρώτη νίκη και μπορεί να ελπίζει (φωτο)

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής(2/12) η Καλαμάτα BC που, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, επικράτησε της Κηφισιάς με 68-60, φανερώνοντας την αγωνιστική της βελτίωση και άνοδο.

Νίκη η οποία διατηρεί το συγκρότημα του Παύλου Νώντα ζωντανό στο κυνήγι της παραμονής και γι αυτό ακριβώς το λόγο πανηγυρίστηκε έντονα από την ομάδα αλλά και τους, όχι πολλούς είναι η αλήθεια, θεατές. Η διάθεση, ειδικότερα στο αμυντικό κομμάτι, η υπομονή και η συγκέντρωση αλλά και η επιθετική πολυφωνία ήταν κάποια από τα σημαντικότερα στοιχεία τα οποία καθόρισαν το αποτέλεσμα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ανώτερο σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του ματς-κόλλησε μονάχα στην 3η περίοδο χωρίς ευτυχώς να το «πληρώσει»-και με κορυφαίους τους Καλογερόπουλου, Μπάκα, Μαθιόπουλο πήρε δίκαια το πρώτο ροζ φύλλο.

Να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του ματς η Καλαμάτα BC κατέθεσε ένσταση κατά του αθλητή των φιλοξενουμένων Τρύφωνα Πρέκα, για αντικανονική έκδοση δελτίου, όμως το παιχνίδι έγινε κανονικά και είναι υπόθεση πλέον της ΕΟΚ η συνέχεια. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι η ένσταση κατά του σέντερ της Κηφισιάς-που δεν αγωνίστηκε-δεν θα «προχωρήσει» από την πλευρά του καλαματιανού συλλόγου που θα πρέπει να καταβάλει το αντίστοιχο παράβολο τα επόμενα 24ωρα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ 68-60

Διαιτητές: Καμήτσος-Ασλανίδης

Δεκάλεπτα: 20-19, 40-35, 49-47, 68-60

Καλαμάτα (Νώντας): Μιχόπουλος 5 (1), Γκοντόπουλος 9 (1), Πέζος 2, Μαθιόπουλος 9 (1), Γιαννουκάκης 7, Μπάκας 13, Καλογερόπουλος 16, Κοντόπουλος, Γιαννακόπουλος 7

Κηφισιά (Κωλέτσης): Μοσχοβίτης 16 (2), Μακρυγιάννης 5 (1), Χατζηνικόλας 17 (2), Σταθούλης 3, Μανούσος 10 (1), Σιούτης 7, Σκούταρης 2, Δουβλης.

606 views
Top