Καλαμάτα BC-Κεραυνός Αιγίου 52-47: Παρέμεινε "ζωντανή", ξεπερνώντας άγχος και απουσίες

“Ζωντανή» έμεινε η Καλαμάτα BC, στην προσπάθεια την οποία καταβάλει για παραμονή στη Γ΄Εθνική, μετά τη σπουδαία αλλά και δύσκολη νίκη, με 52-47, επί του Κεραυνού Αιγίου, στην εντός έδρας αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής. Νίκη η οποία ήταν μονόδρομος για τους μελανόλευκους που με ήττα ουσιαστικά αποχαιρετούσαν την κατηγορία και προφανώς γι αυτό εμφανίστηκαν αγχωμένοι και «μπερδεμένοι» αγωνιστικά.

Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με τις απουσίες των Καλογερόπουλου (τιμωρημένος) και Γιαννουκάκη επηρέασε την ομάδα του κ. Νώντα που ωστόσο βρήκε στο τέλος τον τρόπο για να φτάσει στη νίκη. Είχε το προβάδισμα από την αρχή και κάποιες φορές, στο 1ο μέρος, πλησίασε τη διψήφια διαφορά όμως η επιθετική δυστοκία και τα μεγάλα προβλήματα απέναντι στην άμυνα ζώνης των Αχαιών έφεραν τούμπα το ματς στην επανάληψη.

Έτσι ο Κεραυνός, που έχει 4 νίκες, όσες και η Καλαμάτα BC, αλλά υπερτερεί στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας, κατάφερε να πλησιάσει και να περάσει μπροστά (43-44) τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη. Τα τρίποντα των Μαθιόπουλου(κορυφαίος) και Μιχόπουλου διαμόρφωσαν το 50-45 στο τελευταίο λεπτό και τελικά καθόρισαν το ματς.

Ζεστή η ατμόσφαιρα στη Τέντα, μολονότι ο κόσμος θα έπρεπε να είναι περισσότερος σε ένα ματς με τόσο μεγάλη σημασία, η οποία «ζεστάθηκε» και από τις λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών Σ πυρόπουλου, Αργυρούδη που σφύριξαν με λάθη παρουσία του μέλους της ΚΕΔ Κυριάκου Ταβουλαρέα.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C 52

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΙΓΙΟΥ 47

ΔΙΑΙΤ:Σπυρόπουλος, Αργυρούδης

ΔΕΚ:12-7,28-26,41-37,52-47

ΚΑΛΑΜΑΤΑ B.C(Νώντας): Μιχόπουλος 6(2),Γκοντόπουλος 9(1),Πέζος 3(1),Μπάκας 4,Μαθιόπουλος16(4),Γεωργανάς,Κοντόπουλος 7,Γιαννακόπουλος 7.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Καραγιάννης): Μπιτσάκος,Δημόπουλος,Κουκουλομμάτης ,,Ράπτης 5(1),Καντάς,Μπεκρής 8,Μούκας 8(1),Αγγελόπουλος 11,Λυμπερέας 8,Τζελέπης 5(1).

704 views
Top