Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καμπ του Διώνα Κυπαρισσίας (φωτο)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Kyparissia Basketball Camp που διοργάνωσε ο Δίωνας χαρίζοντας στους αθλητές που συμμετείχαν μοναδικές στιγμές προπόνησης και ενημέρωσης, από τους συνεργαζόμενους προπονητές και επιστήμονες.

Ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία όμως και για τους αθλητές αλλά και τους διοικούντες της ομάδος αποτέλεσε η γνωριμία και συνεργασία μ' έναν ξεχωριστό άνθρωπο, όπως απέδειξε σ' όλους, τον προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκο, όπως αναφέρεται σε σχετικλή ανακοίνωση του Δίωνα.

Ο σύλλογος της Κυπαρσσίας ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχία του καμπ:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ψυχολόγο κα Μαρούκη Ζωή την διαιτολόγο κα Λιακοπούλου Μίνα για την εθελοντική τους προσφορά.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε έναν καινούριο φίλο τον κ Μακρυνιώτη Χρήστο πρόεδρο του αδερφού πλέον σωματείου Ίκαρου Νέα Σμύρνης

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές που συμμετείχαν τον κ Θεοδωρόπουλο Δημήτριο τον κ Παναγόπουλο Βασίλειο τον κ Μπουσιούτα Θεόδωρο και φυσικά τον αρχιτέκτονα μας κ Κούτρη Αντώνη

"Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν διότι αυτοί είναι η ψυχή του αθλήματος και για αυτούς γίνονται όλα. Παίζουμε Basket παντού".

 

163 views
Top