Κατάθεση ψυχής από Σουλιώτη..."Κάντε κάτι άμεσα γιατί κινδυνεύουμε στη Τέντα"

Την απογοήτευσή του για τα όσα διαδραματίζονται καθημερινά στη Τέντα και αντιμετωπίζουν οι εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών μεταφέρει, μέσω των δηλώσεών του στο «Sport365.gr», ο άτυχος των συνθηκών εγκατάλειψης των συγκεκριμένων γηπεδικών εγκαταστάσεων της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, Θανάσης Σουλιώτης με τον οποίο συνομιλήσαμε το απόγευμα της Δευτέρας στον χώρο όπου τραυματίστηκε.

Μάλιστα, ο μόλις 18 ετών αθλητής του Ακάδημου Καλαμάτας, που τελικά γλύτωσε με μια θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και αποχή 15 περίπου ημερών, κάνει μια σύντομη αντιπαραβολή με τις συνθήκες που υπάρχουν σε άλλα γήπεδα και ζητά από τη δημοτική αρχή να κάνει κάτι άμεσα πριν …να έρθουν τα χειρότερα…

«Ευτυχώς τη γλύτωσα με μια θλάση αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα αρκετά στην αρχή. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

Δεν είναι συνθήκες άθλησης για τους πολίτες της πρωτεύουσας του νομού και τα μικρά παιδιά που βρίσκονται καθημερινά εδώ. Δεν επιτρέπεται για μια τόσο ιδιαίτερη πόλη όπως η Καλαμάτα.

Στα γήπεδα της Αθήνας από όπου και προέρχομαι αλλά και άλλων περιοχών στις οποίες έχω αγωνιστεί αυτά δεν υπάρχουν. Νερά από την οροφή να πέφτουν σε πολλά σημεία και οι αθλητές να κάνουν πατινάζ και μετά το σταυρό τους.

Επιτέλους κάντε κάτι γιατί κινδυνεύουμε και φοβάμαι πως ο επόμενος τραυματισμός, κάτι που απεύχομαι, θα είναι πολύ πιο σοβαρός.

Κύριοι του Δήμου και της πολιτείας, σας παρακαλώ ειλικρινά, δώστε λύση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι αθλούνται στη Τέντα» μας δήλωσε ο πρωταγωνιστής των τελευταίων ημερών σε μια κατάθεση ψυχής, μεταφέροντας το κλίμα που υπάρχει μεταξύ παραγόντων, προπονητών, αθλητών, γονέων, φιλάθλων και δημοτών της Καλαμάτας.

517 views
Top