ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ Κατάντια...Με εφημερίδες προπονούνται οι Ακαδημίες στη Τέντα το 2016

Τελικά οι εφημερίδες δεν προσφέρουν μονάχα στην ενημέρωση των πολιτών…. Τουλάχιστον στη Καλαμάτα γιατί, είναι η αλήθεια ότι, αυτά που γίνονται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, στο αθλητικό «μέτωπο» και συγκεκριμένα στο κομμάτι των εγκαταστάσεων τα συναντά κανείς σπάνια.

Στη «ταλαιπωρημένη» και «γερασμένη», για να μην πω τίποτα χειρότερο, Τέντα, βλέπετε, γίνονται τα πάντα.

Μετά λοιπόν τους τραυματισμούς αθλητών (Παπαδάκος, Αρβανίτης, Σουλιώτης και τόσοι άλλοι), τις προπονήσεις και τους αγώνες μετά βροχής, την έλλειψη πολλές φορές θέρμανσης και ζεστού νερού το είδαμε και αυτό και θα το δει σίγουρα όλη η Ελλάδα.

Πρωινό Κυριακής και η προπόνηση εκατοντάδων παιδιών των ακαδημιών των καλαματιανών συλλόγων, στη θεωρητικά κορυφαία κλειστή αθλητική εγκατάσταση του νομού, γίνεται με απλωμένες εφημερίδες στο παρκέ.

Αυτό τον τρόπο βρήκαν οι άνθρωποι των σωματείων για να προστατεύσουν την ακεραιότητα των μικρών αγοριών και κοριτσιών που θέλουν να αθληθούν, να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού και της κοινωνικοποίησης σε μια κατάσταση αλλοπρόσαλλη όπου μεγάλο μέρος της νεολαίας μας «κολλάει» με τις ώρες μπροστά σε ένα υπολογιστή.

Θα ξεπεράσω τα όρια αλλά πλέον δεν αντέχω …ΣΚΑΤΑ.

Την ίδια ώρα που δαπανώνται δεκάδες εκατομμύρια για Μέγαρα Χορού, για χώρους κλειστούς και για λίγους, η χρήση των οποίων μονάχα κοστίζει όσο τρεις Τέντες, ετησίως, λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα διαδραματίζονται τραγικές καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν.

Κύριε Δήμαρχε, βουλευτές του Νομού και απευθύνομαι περισσότερο στο φίλο και λάτρη του αθλητισμού Πέτρο Κωνσταντινέα, κάντε επιτέλους κάτι γιατί η κατάσταση που βιώνουν εκατοντάδες μικρά παιδιά στη Τέντα μας "πονά".

927 views
Top