ΚΑΛΑ ΝΕΑ: Άμεσα ο διαγωνισμός για αλλαγή καλλύματος στη Τέντα

Επιτέλους καλά νέα για τη Τέντα-προφανώς έπαιξαν ρόλο τα συνεχόμενα περιστατικά με τραυματισμούς αθλητών αλλά και τα ρεπορτάζ των καλαματιανών και όχι μονάχα μέσων ενημέρωσης - με το δήμο Καλαμάτας να ανακοινώνει πως θα υπάρξουν εξελίξεις άμεσα σχετικά με την αλλαγή του καλλύματος , ύστερα από τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα με κυβερνητικούς παράγοντες. Αναλυτικά…

«Εντός των ημερών προβλέπονται εξελίξεις σχετικά με το διαγωνισμό αλλαγής καλύμματος στην Τέντα.

Για το συγκεκριμένο θέμα υπήρξε συνεργασία, σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, του Δημάρχου με κυβερνητικούς παράγοντες.

Πρέπει να επισημανθεί ότι και στο παρελθόν είχε γίνει διαγωνισμός αλλαγής του καλύμματος, ο οποίος όμως απέβη άγονος. Αθλητικοί χώροι αυτού του τύπου υπάρχουν ελάχιστοι στον κόσμο και κυρίως στην Ιταλία. Στην εποχή μας θεωρούνται παρωχημένοι, κάτι που συνεπάγεται δυσκολίες για αντικατάσταση στοιχείων τους, όπως είναι το κάλυμμα.

Παρόλα αυτά, όμως, ο διαγωνισμός θα γίνει στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ενώ είναι γεγονός ότι η πόλη χρειάζεται άμεσα ένα σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο για την ικανοποίηση των αναγκών των χιλιάδων αθλουμένων.

Επισημαίνεται ότι στο παρελθόν είχε γίνει διαγωνισμός για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου με τη διαδικασία των ΣΔΙΤ, που είχε αποβεί άγονος.»

487 views
Top