Στο Περιστέρι ο Γαλιώτος

Στην ομάδα του Περιστερίου και το πρωτάθλημα της Α2 θα αγωνίζεται τη τρέχουσα σεζόν ο 29χρονος Αρκάς σέντερ Γιώργος Γαλιώτος που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Ποσειδώνα Καλαμάτας. Η ανακοίνωση του συλλόγου του Περιστερίου, στο οποίο έχει αγωνιστεί και πάλι ο Γαλιώτος αναφέρει…

«Ο Γ.Σ. Περιστερίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της, καθώς και την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου! Έπειτα από υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου κι έχοντας τη θερμή συμπαράσταση του Δήμου Περιστερίου και προσωπικά του δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, ο Γ.Σ. Περιστερίου επέστρεψε στη φυσική του έδρα, το Κ.Γ. «Ανδρέας Παπανδρέου»! Το νέο παρκέ, υψηλής τεχνολογίας καθώς και τα υπόλοιπα βελτιωτικά έργα που πραγματοποιήθηκαν στο γυμναστήριο, ελπίζουμε ότι θα δώσουν τη δυνατότητα στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου να δουλέψουν υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και να διεκδικήσουν τους στόχους που έχουν τεθεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γ.Σ. Περιστερίου ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Γαλιώτου! Ο υψηλόσωμος σέντερ (2.13 μ., 29 χρ.) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, μέχρι το τέλος της σεζόν και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Η εμπειρία και οι αγωνιστικές ικανότητες του Αρκάδα σέντερ, θα αποτελέσουν ένα ακόμα όπλο στα χέρια του κόουτς Παπαμάρκου, στη δύσκολη μάχη της Α2».

243 views
Top