Τεράστια επιτυχία το "3 on 3" της Μεσσήνης (pics)

Ο Δήμος Μεσσήνης σε συνεργασία με την Ε.Ο.Κ., την Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. και το ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, διοργάνωσαν με επιτυχία το MILKO τουρνουά «3 με 3» στη Κεντρική Πλατεία, όπου συμμετείχαν 320 παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8-18 ετών, τα οποία γέμισαν με το παιχνίδι και τις φωνές τους την πανέμορφη Κεντρική Πλατεία της Μεσσήνης.

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε η αγάπη των παιδιών για το μπάσκετ και το συγκεκριμένο τουρνουά «3 με 3», καθώς οι διοργανωτές επιθυμούν και πιστεύουν ότι θα γίνει θεσμός για το Δήμο Μεσσήνης. Τα τουρνουά «3 με 3» έχουν σαν σκοπό την ανάπτυξη του μπάσκετ στην ευρύτερη περιοχή, έχοντας προσφέρει ήδη μέσα από μια διαδρομή 20 ετών, πολλές φουρνιές σπουδαίων αθλητών στο Ελληνικό αλλά και το Μεσσηνιακό Μπάσκετ.

Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών αναδείχθηκαν ο Κων/νος Αναγνωστόπουλος (Δημοτικό) και ο Χρήστος Πετρόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων νικητές ήταν ο Μιχάλης Ζώνης (Δημοτικό) και ο Ορέστης Σαραντόπουλος (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Το MILKO τουρνουά <<3με3>> παρακολούθησαν: ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Τσώνης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Χριστόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κρασσακόπουλος Σπυρίδων, οι αντιδήμαρχοι Μεσσήνης κ.κ. Ξενογιάννης Νικόλαος, Καρύδης Χρήστος, Τσερπές Αναστάσιος, Ξαρχάκος Νικόλαος, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Γιάννης Κουτραφούρης, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Χρήστος Δαμουράς, ο Ταμίας της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Νικήτας Βεργινάδης, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. κ. Παναγιώτης Τσιμπούρης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ, καθώς και παράγοντες, προπονητές και αθλητές τοπικών συλλόγων.

Θα πρέπει να γίνει ειδική μνεία στο Δήμο Μεσσήνης, για την παραχώρηση της Κεντρικής Πλατείας, για τη διοργάνωση και την εξυπηρέτηση των εκπροσώπων της Ε.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια του MILKO τουρνουά <<3με3>>, στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών – Διασωστών & Ναυαγοσωστών Καλαμάτας και τον Γ.Σ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ, για την αμέριστη συμπαράστασή του στη διοργάνωση.

244 views
Top