Νέος πίνακας στη Τέντα το καλοκαίρι και...ελπίδα για αλλαγή του κέλυφους

Λύση σε ένα εκ των πολλών ανοιχτών «μετώπων» που υπάρχουν στη Τέντα θα δώσει ο Δήμος Καλαμάτας, ανακοινώνοντας την τοποθέτηση νέου ηλεκτρονικού πίνακα, κάνοντας ταυτόχρονα γνωστή τη δημοπράτηση αντικατάστασης του κελύφους του γηπέδου, κάτι που θα γίνει-εφόσον βεβαίως γίνει και δεν μείνουν λόγια- με χρήματα του δημοτικού προυπολογισμού.

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει…

«Αφού η πολύχρονη προσπάθεια του Δήμου δεν απέδωσε για τον εκσυγχρονισμό του κλειστού γυμναστηρίου Τέντα, ο Δήμος Καλαμάτας συνεχίζει μόνος (μέχρι τώρα, έχει γίνει πλήρης ανακατασκευή των χώρων υγιεινής, των αποδυτηρίων και του παρκέ) για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του αθλητικού αυτού χώρου και με περικοπή, δυστυχώς, άλλων έργων.

Έτσι, το καλοκαίρι θα τοποθετηθεί νέος και ευμεγέθης ηλεκτρονικός πίνακας για την υποστήριξη των αγώνων και θα αντικατασταθούν οι πόρτες. Επίσης, μέσα στο 2016 θα γίνει η δημοπράτηση αντικατάστασης του κελύφους της Τέντας και το κόστος θα πληρωθεί από το δημοτικό προϋπολογισμό του 2016 και του 2017.»

Aνάμεσα σε άλλα έπαιξε ρόλο και η κατακραυγή του κόσμου που είδε τον τελικού του μπάσκετ, τη περασμένη Τετάρτη, όταν η καταμέτρηση του σκορ γινόταν με τον τρόπο που αποτυπώνεται στη φωτογραφία.

494 views
Ετικέτες
Top