Ανανεώσεων ξεκίνημα με Γιαννουκάκη για τη Καλαμάτα BC

Ανανεώσεων ξεκίνημα για την ομάδα της Καλαμάτα BC που ξεκίνησε ήδη το σχεδιασμό για τη Γ εθνική κατηγορία και μάλιστα το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, συμφωνώντας, με βάση τις πληροφορίες μας, για επέκταση της συνεργασίας με τον Γιώργο Γιαννουκάκη.

Ο 29χρονος φόργουορντ, που συνέβαλε τα μέγιστα, μαζί με αρκετούς ακόμη από τους συμπαίκτες του, στο να έρθει η πολυπόθητη άνοδος της ομάδας στη Γ εθνική απάντησε θετικά-χωρίς μάλιστα να το σκεφτεί ιδιαίτερα- και θα αποτελέσει μέρος της νέας προσπάθειας για εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες όντας βασικό στέλεχος του συνόλου που θέλει να δημιουργήσει ο προπονητής του.

Σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι αθλητές που έχει στη σχετική λίστα, για ανανέωση, ο Θόδωρος Γιαννακόπουλος αλλά ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν και οι επίσημες συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους με κάποιους εκ των οποίων έχουν γίνει κάποιες άτυπες επαφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στόχος των ανθρώπων της διοίκησης είναι να καταρτίζεται το ρόστερ από Μεσσήνιους αθλητές, σε απόλυτο σχεδόν βαθμό και οι μεταγραφές με παίκτες από άλλες περιοχές της χώρας να είναι λιγοστές.

1350 views
Top